Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Partizannn F.C. Jungle
Presing Tactiek Liga+
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
46.1 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Ramsdal neemt vlug de vrije trap. Daar is Zelenski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - F.C. Jungle 1:0

5e minuut.
Ustrnul geeft een hoge lob. Lázok probeert de bal aan de voet te houden. Georgijev geeft een hoge lob. Kammer is nu in balbezit. Kammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Arınç rent richting de bal. Arınç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Charles de bal. Charles schiet op doel. Nikolovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte geeft een hoge lob. Stević is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Charles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Aleksijević kopt de bal weg. Žeravica probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ustrnul de bal onder controle te krijgen. Kammer is nu in balbezit. Kammer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aleksijević rent richting de bal. Aleksijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Partizannn - F.C. Jungle 1:1

23e minuut.
Aleksijević rent richting de bal. Barsacchi onderschept slim de pass. Kammer onderschept slim de pass. Kammer schiet op doel. Petrella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Arınç speelt de bal door. Georgijev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius schiet op doel. Nikolovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - F.C. Jungle 2:1

32e minuut.
Dimofte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smolić de bal. Smolić geeft de bal voor. Arambašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arambašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Barsacchi controleert de bal met de borst. Ramsdal is nu in balbezit. Kammer verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksijević rent richting de bal. Aleksijević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Žeravica geeft een lange en hoge pass. Arambašić is nu in balbezit. Dimofte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arambašić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smolić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Partizannn 52%, F.C. Jungle 48%.
Fk Partizannn - F.C. Jungle 2:1

47e minuut.
Žeravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz onderschept slim de pass. Jędykiwiecz geeft een hoge lob. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... Petrella bokst de bal weg. Arambašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arambašić geeft een lange en hoge pass. Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... Petrella bokst de bal weg.

50e minuut.
Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla geeft de bal voor. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap. Nikolovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - F.C. Jungle 3:1

51e minuut.
Smolić verovert de bal door een tackle van achteren. Smolić geeft een hoge lob. Buitenspel voor Kammer. Goede buitenspelval van de verdediging. Barsacchi neemt vlug de vrije trap. Charles rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Escamilla zal de hoekschop nemen. Lázok maakt een snoekduik en kopt de bal. Nikolovski bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Žeravica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žeravica geeft een hoge lob. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - F.C. Jungle 3:2

58e minuut.
Smolić probeert de bal met de borst te controleren. Žeravica is nu in balbezit. Žeravica met een sublieme pass. Arambašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arambašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Smolić passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Žeravica de bal onder controle te krijgen. Arınç speelt de bal door. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Kammer is nu in balbezit. Arambašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arambašić schiet op doel. Petrella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Partizannn - F.C. Jungle 3:3

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nikolovski met een harde bal richting middenveld. Arınç kopt de bal weg. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Nikolovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Georgijev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - F.C. Jungle 4:3

71e minuut.
Jędykiwiecz kopt de bal weg. Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Smolić geeft de bal voor. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç rent richting de bal. Arınç met een sublieme pass. Danylevičius heeft problemen om de bal te vangen. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. Nikolovski bokst de bal weg.

83e minuut.
Barsacchi rent richting de bal. Barsacchi passt de bal in één keer door. Ramsdal heeft problemen om de bal te vangen. Kammer is nu in balbezit. Kammer draait met de bal, schiet en ... Petrella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ramsdal is nu in balbezit. Ramsdal geeft de bal voor. Žeravica kopt de bal weg. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Partizannn 45%, F.C. Jungle 55%.
Fk Partizannn - F.C. Jungle 4:3