Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albo&Negro F.C Querubinos
4-3-3 Tactiek 532 iz
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 52.4
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Altazar met een sublieme pass. Klungelig pakt Vallejos de bal. Andrus rent richting de bal. Andrus geeft een hoge lob. Rosado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vallejos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vîlcu de bal onder controle te krijgen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Moisescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Querubinos 1:0

18e minuut.
Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski speelt de bal door. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus geeft een lange en hoge pass. Rosado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Velasco rent richting de bal. Andrus verovert de bal door een tackle van achteren. Andrus passt de bal zonder na te denken. Rosado is nu in balbezit. Rosado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Andrus onderschept slim de pass. Andrus geeft de bal voor. Rosado rent richting de bal. Rosado schiet op doel. Encina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Albo&Negro F.C - Querubinos 1:1

36e minuut.
Piłsudski speelt de bal door. Andrus probeert naar een medespeler te passen. Rosado rent richting de bal. Rosado draait met de bal, schiet en ... Encina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Querubinos 1:2

43e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Andrus verovert de bal door een tackle van achteren. Andrus passt de bal met de wreef. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Querubinos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 53%, Querubinos 47%.
Albo&Negro F.C - Querubinos 1:3

46e minuut.
Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera geeft een hoge lob. Neruda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vallejos de bal onder controle te krijgen. Rosado rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mion neemt de hoekschop. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vallejos passt de bal in één keer door. Daar is Mion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mion passt de bal zonder na te denken. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus geeft de bal voor. Encina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Mion is nu in balbezit. Müller begaat een overtreding. Müller krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 52%, Querubinos 48%.
Albo&Negro F.C - Querubinos 1:3