Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Ubley Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3095
Ubley Rock Bottom
442 Tactiek third place 2
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Steward passt de bal met de wreef. Caboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caboni probeert naar een medespeler te passen. Crouch rent richting de bal. Crouch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:1

4e minuut.
Crnadak passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Caboni speelt de bal door. Crouch is nu in balbezit. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Buzea is nu in balbezit. Buzea geeft een lange en hoge pass. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch haalt uit met een fantastische trap. Vercilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:2

9e minuut.
Caboni speelt de bal door. Buzea rent richting de bal. Dyer rent richting de bal. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea schiet op doel. Vercilo bokst de bal weg. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:3

12e minuut.
Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangle rent richting de bal. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Vercilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:4

15e minuut.
Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Steward verovert de bal door een tackle van achteren. Steward met een sublieme pass. Caboni rent richting de bal. Caboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:5

17e minuut.
Lambert passt de bal met de wreef. Caboni rent richting de bal. Caboni speelt de bal door. Crouch rent richting de bal. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Caboni probeert naar een medespeler te passen. Steward met een sublieme pass. Klungelig pakt Crouch de bal. Crouch schiet op doel. Buzea probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Steward bereikt de bal nog maar net als eerste. Steward geeft een lange en hoge pass. Daar is Caboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:6

23e minuut.
Caboni is nu in balbezit. Buzea is nu in balbezit. Caboni geeft de bal voor. Crouch probeert de bal met de borst te controleren. Crouch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:7

24e minuut.
Hamvas rent richting de bal. Caboni onderschept slim de pass. Caboni speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Caboni met een sublieme pass. Dyer rent richting de bal. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel. Vercilo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ... Vercilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:8

36e minuut.
Des Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Des Walker met een sublieme pass. Caboni speelt de bal door. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 73%, Rock Bottom 27%.
Ubley - Rock Bottom 0:8

49e minuut.
Caboni speelt de bal door. Steward is nu in balbezit. Steward geeft de bal voor. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Caboni met een snelle inworp. Des Walker is nu in balbezit. Des Walker speelt de bal door. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Steward probeert de bal aan de voet te houden. Caboni is nu in balbezit. Caboni probeert naar een medespeler te passen. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch haalt uit met een fantastische trap. Vercilo bokst de bal weg.

58e minuut.
Wangle is nu in balbezit. Wangle geeft een hoge lob. Caboni kopt de bal weg. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Caboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caboni geeft een lange en hoge pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Steward met een sublieme pass. Crouch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wangle. Crouch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steward wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Steward speelt de bal door. Barton rent richting de bal. Barton geeft een lange en hoge pass. Buzea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:9

65e minuut.
Caboni passt de bal zonder na te denken. Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea geeft de bal voor. Crouch is nu in balbezit. Crouch schiet op doel. Vercilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:10

72e minuut.
Klungelig pakt Goodyear de bal. Lambert is nu in balbezit. Lambert geeft een lange en hoge pass. Crouch is nu in balbezit. Crouch draait met de bal, schiet en ... Vercilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:11

78e minuut.
Dyer met een sublieme pass. Caboni speelt de bal door. Crouch rent richting de bal. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kitt geeft de bal voor. Wangle heeft problemen om de bal te vangen. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch haalt uit met een fantastische trap. Vercilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Crouch probeert de bal aan de voet te houden. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Caboni rent richting de bal. Caboni geeft een hoge lob. Crouch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Rock Bottom 0:12

89e minuut.
Hamvas rent richting de bal. Caboni onderschept slim de pass. Caboni passt de bal met de wreef. Crouch rent richting de bal. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 73%, Rock Bottom 27%.
Ubley - Rock Bottom 0:12