Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Entertaining Lions Marauders FC
Normal Tactiek 3-5-2 Var1
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Coyote is nu in balbezit. Marshall is nu in balbezit. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buddle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Daar is Unitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Lions - Marauders FC 0:1

8e minuut.
Maryška onderschept slim de pass. Maryška geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Unitas de bal. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Unitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Unitas geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krizsán zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Coyote probeert de bal met de borst te controleren. Hamilton speelt de bal door. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Foxx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Lions - Marauders FC 0:2

16e minuut.
Đình Văn passt de bal met de wreef. Marshall is nu in balbezit. Unitas rent richting de bal. Marshall onderschept slim de pass. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Lions - Marauders FC 0:3

18e minuut.
Buddle verovert de bal door een tackle van achteren. Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle verovert de bal door een tackle van achteren. Buddle haalt uit met een fantastische trap. Harlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Unitas geeft een hoge lob. Inworp. Krizsán met de inworp. Đình Văn geeft een hoge lob. Buddle krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Unitas geeft een hoge lob. Simpson is nu in balbezit. Strik begaat een overtreding. Strik krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Krizsán geeft een hoge lob. Buddle probeert de bal met de borst te controleren. Dobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle verovert de bal door een tackle van achteren. Buddle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Lions - Marauders FC 0:4

31e minuut.
Strik met een sublieme pass. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle geeft een lange en hoge pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Strik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maryška de bal. Maryška geeft een lange en hoge pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krizsán speelt de bal door. Marshall is nu in balbezit. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Buddle is nu in balbezit. Buddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Lions 74%, Marauders FC 26%.
Entertaining Lions - Marauders FC 0:4

47e minuut.
Strik is nu in balbezit. Strik speelt de bal door. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buddle rent richting de bal. Buddle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Lions - Marauders FC 0:5

55e minuut.
Tarley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley geeft een hoge lob. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Lions - Marauders FC 0:6

56e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal zonder na te denken. Buddle rent richting de bal. Buddle draait met de bal, schiet en ... Harlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Đình Văn speelt de bal door. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán speelt de bal door. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Whitley is nu in balbezit. Whitley geeft een lange en hoge pass. Krizsán kopt de bal weg. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall schiet op doel. Foxx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Coyote rent richting de bal. Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Foxx probeert naar een medespeler te passen. Đình Văn kopt de bal weg. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hamilton geeft de bal voor. Gates rent richting de bal. Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krizsán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizsán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Hamilton met een sublieme pass. Dobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle rent richting de bal. Buddle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marshall rent richting de bal. Hamilton is nu in balbezit. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel. Unitas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Holmedal probeert naar een medespeler te passen. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán speelt de bal door. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Strik geeft een lange en hoge pass. Marshall is nu in balbezit. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Foxx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Lions - Marauders FC 0:7

81e minuut.
Strik speelt de bal door. Maryška is nu in balbezit. Maryška geeft een lange en hoge pass. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Krizsán met de inworp. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal met de wreef. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal met de wreef. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Strik met een sublieme pass. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton speelt de bal door. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Lions 90%, Marauders FC 10%.
Entertaining Lions - Marauders FC 0:7