Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Cavaliers Chula Vista United
Normal Tactiek flat four
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 40.2
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn geeft een hoge lob. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górniak rent richting de bal. Górniak passt de bal met de wreef. Vörös heeft problemen om de bal te vangen. Vörös draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Górniak met de inworp. Vörös geeft een hoge lob. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faliński met de inworp. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een hoge lob. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Rycak met de inworp. Górniak is nu in balbezit. Górniak geeft een lange en hoge pass. Ałtyn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:2

25e minuut.
Gibson speelt de bal door. Bradshaw rent richting de bal. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ... Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Summers de bal. Summers geeft een lange en hoge pass. Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak geeft de bal voor. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rycak geeft een lange en hoge pass. Hutai kopt de bal weg. Vörös rent richting de bal. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai speelt de bal door. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vörös kopt de bal weg. Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel. Perez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:3

37e minuut.
Klungelig pakt Bradshaw de bal. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pollard. Vörös wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vörös kan niet meer verder spelen. Dardano komt het veld opgelopen. Rycak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hutai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rycak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Górniak de bal. Górniak speelt de bal door. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Hutai maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:4

43e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Oldham heeft problemen om de bal te vangen. Dardano is nu in balbezit. Dardano schiet op doel. Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hutai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Cavaliers 79%, Chula Vista United 21%.
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:5

51e minuut.
Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Dardano rent richting de bal. Dardano haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:6

54e minuut.
Rycak geeft een lange en hoge pass. Hutai kopt de bal weg. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:7

55e minuut.
Klungelig pakt Bradshaw de bal. Dardano is nu in balbezit. Dardano geeft de bal voor. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rose geeft de bal voor. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn geeft de bal voor. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:8

61e minuut.
Hutai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luca komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Daar is Ałtyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ałtyn passt de bal in één keer door. Daar is Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luca draait met de bal, schiet en ... Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Górniak verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak geeft de bal voor. Rose is nu in balbezit. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:9

69e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Trujillo met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. Perez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lisi is nu in balbezit. Lisi geeft een lange en hoge pass. Rabello geeft de bal voor. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ałtyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rycak krijgt zijn hoofd ertegen. Perez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Rycak passt de bal zonder na te denken. Górniak rent richting de bal. Górniak probeert naar een medespeler te passen. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:10

90e minuut.
Trujillo speelt de bal door. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak geeft een hoge lob. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Cavaliers 79%, Chula Vista United 21%.
Crazy Cavaliers - Chula Vista United 0:10