Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Pistons Armteam
Normal Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42.1
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña onderschept slim de pass. Hodler rent richting de bal. Hodler draait met de bal, schiet en ... Collier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Furman probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz speelt de bal door. Hodler is nu in balbezit. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:1

9e minuut.
Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Hetherington rent richting de bal. Hetherington passt de bal met de wreef. Hodler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kononowicz speelt de bal door. Hodler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodler schiet op doel. Gros probeert de bal aan de voet te houden. Collier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:2

15e minuut.
Hodler rent richting de bal. Hodler geeft een hoge lob. Capano rent richting de bal. Goitia Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:3

16e minuut.
Dedu is nu in balbezit. Furman is nu in balbezit. Furman speelt de bal door. Chamagua Estrada is nu in balbezit. Chamagua Estrada haalt uit met een fantastische trap. Collier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hodler krijgt zijn hoofd ertegen. Collier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:4

19e minuut.
Inworp. Kononowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moody is nu in balbezit. Furman onderschept slim de pass. Furman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ferrell verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrell speelt de bal door. Patrick is nu in balbezit. Patrick geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rosero de bal onder controle te krijgen. Gardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Goitia Peña rent richting de bal. Furman probeert naar een medespeler te passen. Hodler heeft problemen om de bal te vangen. Hodler draait met de bal, schiet en ... Collier bokst de bal weg. Hodler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Patrick kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gros de bal onder controle te krijgen. Furman speelt de bal door. Hodler is nu in balbezit. Hodler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Furman rent richting de bal. Furman met een sublieme pass. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ... Collier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:5

36e minuut.
Capano probeert naar een medespeler te passen. Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada geeft de bal voor. Hodler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Chamagua Estrada passt de bal in één keer door. Furman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hodler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodler draait met de bal, schiet en ... Collier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:6

42e minuut.
Furman geeft de bal voor. Boone rent richting de bal. Kononowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel. Collier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 73%, Armteam 27%.
Red Pistons - Armteam 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Hodler de bal. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lashley begaat een overtreding. Lashley krijgt een gele kaart. Furman raakt geblesseerd tijdens het duel. Dedu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hodler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hodler is nu in balbezit. Furman met een sublieme pass. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel. Collier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:8

53e minuut.
Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capano de bal. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Goitia Peña is nu in balbezit. Furman rent richting de bal. Furman schiet op doel. Hodler probeert de bal aan de voet te houden. Collier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:9

58e minuut.
Chamagua Estrada passt de bal zonder na te denken. Dedu is nu in balbezit. Dedu passt de bal zonder na te denken. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kononowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Hetherington de bal. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ... Collier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chamagua Estrada is nu in balbezit. Chamagua Estrada passt de bal zonder na te denken. Furman is nu in balbezit. Chamagua Estrada is nu in balbezit. Chamagua Estrada geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kononowicz probeert de bal aan de voet te houden. Hodler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodler speelt de bal door. Furman is nu in balbezit. Furman geeft de bal voor. Collier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hodler is nu in balbezit. Hodler draait met de bal, schiet en ... Collier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hetherington rent richting de bal. Hetherington passt de bal in één keer door. Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Furman passt de bal zonder na te denken. Hodler rent richting de bal. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:10

72e minuut.
Furman onderschept slim de pass. Furman geeft een hoge lob. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hetherington rent richting de bal. Chamagua Estrada onderschept slim de pass. Chamagua Estrada passt de bal in één keer door. Furman is nu in balbezit. Furman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:11

80e minuut.
Kononowicz passt de bal in één keer door. Fabbrica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrell. Ferrell krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capano de bal. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hodler springt en kopt de bal. Collier bokst de bal weg. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:12

86e minuut.
Furman speelt de bal door. Daar is Hodler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel. Gros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:13

87e minuut.
Hodler passt de bal zonder na te denken. Furman rent richting de bal. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap. Collier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Armteam 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 84%, Armteam 16%.
Red Pistons - Armteam 0:14