Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Rapids Henley Hawks
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Madsen heeft problemen om de bal te vangen. Waddell rent richting de bal. Iarussi geeft een hoge lob. Taisne springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Meck trapt de bal weg. Madsen rent richting de bal. Madsen probeert naar een medespeler te passen. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lisi kopt de bal weg. Daar is Waddell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Giannattasio onderschept slim de pass. Giannattasio passt de bal zonder na te denken. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... Meck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 0:1

6e minuut.
Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell passt de bal in één keer door. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio onderschept slim de pass. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... Meck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 0:2

8e minuut.
Gendron heeft problemen om de bal te vangen. Gendron geeft de bal voor. Giannattasio heeft problemen om de bal te vangen. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel. Meck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 0:3

12e minuut.
Waddell rent richting de bal. Chrapowicki onderschept slim de pass. Chrapowicki met een sublieme pass. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 0:4

17e minuut.
Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio passt de bal met de wreef. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... Alcott probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 0:5

22e minuut.
Iarussi onderschept slim de pass. Iarussi geeft de bal voor. Klungelig pakt McNeil de bal. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Madsen rent richting de bal. Lisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madsen onderschept slim de pass. Madsen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Giannattasio heeft problemen om de bal te vangen. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giannattasio de bal. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chrapowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne speelt de bal door. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 0:6

37e minuut.
Taisne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zealand. Taisne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riley kan de bal niet met de borst controleren. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Rosa geeft een hoge lob. Taisne kopt de bal weg. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 0:7

45e minuut.
Jamison passt de bal in één keer door. Zealand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chrapowicki. Zealand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waddell wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Rapids 70%, Henley Hawks 30%.
Young Rapids - Henley Hawks 1:7

50e minuut.
Iarussi met een sublieme pass. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Meck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 1:8

53e minuut.
Alcott geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taisne de bal. Taisne geeft een lange en hoge pass. Alcott heeft problemen om de bal te vangen. Chrapowicki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 1:9

54e minuut.
Taisne is nu in balbezit. McNeil is nu in balbezit. McNeil passt de bal in één keer door. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gendron passt de bal zonder na te denken. Daar is Taisne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taisne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrapowicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Waddell heeft problemen om de bal te vangen. Strickland is nu in balbezit. Strickland met een sublieme pass. Gendron bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendron geeft de bal voor. Meck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Rapids - Henley Hawks 1:10

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alcott trapt de bal weg. Chrapowicki speelt de bal door. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madsen met de inworp. Giannattasio geeft een lange en hoge pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Strickland kopt de bal weg. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Norris rent richting de bal. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Taisne heeft problemen om de bal te vangen. Taisne probeert naar een medespeler te passen. Riley is nu in balbezit. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisi speelt de bal door. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... Meck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

85e minuut.
Daar is Lisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddell is nu in balbezit. Chrapowicki onderschept slim de pass. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Meck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Rapids 81%, Henley Hawks 19%.
Young Rapids - Henley Hawks 1:10