Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
plerin amana Les boufs
Normal Tactiek Miroir
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 35.1
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Merchadier geeft de bal voor. Sukenik kopt de bal weg. Vasseur probeert de bal met de borst te controleren. Colméia rent richting de bal. Colméia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Karaköprü rent richting de bal. Bonnel verovert de bal door een tackle van achteren. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik schiet op doel. Touffait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:1

12e minuut.
Butea kopt de bal weg. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik passt de bal zonder na te denken. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Touffait met een harde bal richting middenveld. Butea kopt de bal weg. Merchadier heeft problemen om de bal te vangen. Merchadier geeft een lange en hoge pass. Colméia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Beaucourt passt de bal met de wreef. Butea is nu in balbezit. Butea geeft de bal voor. Karaköprü controleert de bal met de borst. Karaköprü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:2

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kakuja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colméia probeert de bal met de borst te controleren. Colméia schiet op doel. Pinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:3

22e minuut.
Kakuja verovert de bal door een tackle van achteren. Kakuja speelt de bal door. Sukenik speelt de bal door. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Sukenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukenik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaköprü de bal. Karaköprü draait met de bal, schiet en ... Touffait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:4

28e minuut.
Cantona is nu in balbezit. Butea onderschept slim de pass. Butea geeft een lange en hoge pass. Karaköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü draait met de bal, schiet en ... Touffait bokst de bal weg.

29e minuut.
Bonnel heeft problemen om de bal te vangen. Colméia is nu in balbezit. Colméia passt de bal in één keer door. Karaköprü rent richting de bal. Karaköprü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:5

33e minuut.
Kakuja probeert naar een medespeler te passen. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colméia de bal. Colméia draait met de bal, schiet en ... Touffait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kakuja geeft een lange en hoge pass. Karaköprü heeft problemen om de bal te vangen. Bonnel verovert de bal door een tackle van achteren. Butea kan de bal niet met de borst controleren. Butea geeft een lange en hoge pass. Touffait bokst de bal weg. Colméia is nu in balbezit. Colméia haalt uit met een fantastische trap. Touffait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

40e minuut.
Bellone onderschept slim de pass. Bellone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakuja met een snelle inworp. Sukenik geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Butea is nu in balbezit. Butea passt de bal in één keer door. Bonnel is nu in balbezit. Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Colméia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sukenik rent richting de bal. Sukenik geeft een lange en hoge pass. Daar is Coudert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colméia is nu in balbezit. Colméia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plerin amana 80%, Les boufs 20%.
plerin amana - Les boufs 0:5

47e minuut.
Daar is Simba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simba geeft een lange en hoge pass. Colméia rent richting de bal. Colméia schiet op doel. Touffait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:6

56e minuut.
Bellone rent richting de bal. Bellone probeert naar een medespeler te passen. Kakuja is nu in balbezit. Kakuja geeft een hoge lob. Colméia krijgt zijn hoofd ertegen. Touffait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:7

70e minuut.
Inworp. Kakuja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simba geeft een hoge lob. Colméia rent richting de bal. Colméia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakuja met de inworp. Simba bereikt de bal nog maar net als eerste. Simba geeft een lange en hoge pass. Sukenik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik onderschept slim de pass. Sukenik speelt de bal door. Karaköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bonnel trapt de bal weg. Merchadier geeft een hoge lob. Colméia kopt de bal weg. Karaköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 0:8

79e minuut.
Bellone rent richting de bal. Sukenik verovert de bal door een tackle van achteren. Sukenik geeft de bal voor. Klungelig pakt Karaköprü de bal. Karaköprü haalt uit met een fantastische trap. Touffait bokst de bal weg.

81e minuut.
Beaucourt passt de bal in één keer door. Brisset is nu in balbezit. Merchadier geeft een lange en hoge pass. Colméia controleert de bal met de borst. Colméia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cantona probeert de bal aan de voet te houden. Sukenik rent richting de bal. Sukenik passt de bal zonder na te denken. Karaköprü is nu in balbezit. Karaköprü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Michaud rent richting de bal. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt draait met de bal, schiet en ... Legendre probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
plerin amana - Les boufs 1:8

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Cantona de bal onder controle te krijgen. Sukenik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colméia de bal. Colméia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plerin amana 57%, Les boufs 43%.
plerin amana - Les boufs 1:8