Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronas Gloriosos Mequetrefes F. C.
Normal Tactiek Pesado
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 48.8
matig Schieten uitmuntend
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Correa heeft problemen om de bal te vangen. Jacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jacomelli passt de bal met de wreef. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jamesson is nu in balbezit. Talapa speelt de bal door. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli schiet op doel. Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:1

6e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer passt de bal met de wreef. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:2

8e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Talapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa speelt de bal door. Klungelig pakt Jacomelli de bal. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:3

14e minuut.
Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli passt de bal met de wreef. Kiffer rent richting de bal. Kiffer draait met de bal, schiet en ... Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:4

20e minuut.
Jacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert España de bal onder controle te krijgen. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jacomelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

24e minuut.
Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiffer is nu in balbezit. España legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! España krijgt een gele kaart. Kiffer raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiffer neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:5

26e minuut.
Talapa rent richting de bal. Talapa passt de bal zonder na te denken. Daar is España, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiffer rent richting de bal. Kiffer draait met de bal, schiet en ... Valdéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. Inworp. Talapa met een snelle inworp. Kovaljov geeft een lange en hoge pass. Valdéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiffer rent richting de bal. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:6

39e minuut.
Kovaljov is nu in balbezit. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal met de wreef. Talapa is nu in balbezit. Talapa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiffer rent richting de bal. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:7

41e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Kiffer kan de bal niet met de borst controleren. Kiffer schiet op doel. Valdéz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:8

45e minuut.
Aranda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt España de bal. Kiffer rent richting de bal. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronas Gloriosos 75%, Mequetrefes F. C. 25%.
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:8

47e minuut.
Talapa onderschept slim de pass. Talapa geeft een hoge lob. Kiffer rent richting de bal. Kiffer schiet op doel. Valdéz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:9

49e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. España heeft problemen om de bal te vangen. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer schiet op doel. Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:10

53e minuut.
Kiffer kopt de bal weg. Núñez probeert de bal met de borst te controleren. Talapa rent richting de bal. Kiffer rent richting de bal. Kiffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:11

55e minuut.
Kovaljov geeft een hoge lob. Talapa is nu in balbezit. Talapa geeft de bal voor. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Talapa kopt de bal weg. Solano rent richting de bal. Kiffer onderschept slim de pass. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:12

59e minuut.
Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros is nu in balbezit. Kiffer onderschept slim de pass. Kiffer schiet op doel. Valdéz bokst de bal weg.

63e minuut.
Kiffer passt de bal met de wreef. Kovaljov heeft problemen om de bal te vangen. Kovaljov passt de bal zonder na te denken. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. Valdéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Saldivar kopt de bal weg. Talapa is nu in balbezit. Talapa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kiffer de bal. Kiffer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Veiga geeft een lange en hoge pass. Kovaljov met een sublieme pass. Kiffer rent richting de bal. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. Valdéz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:13

78e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal zonder na te denken. Talapa heeft problemen om de bal te vangen. Talapa passt de bal met de wreef. Kiffer rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aranda neemt de hoekschop. Kovaljov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiffer rent richting de bal. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kiffer draait met de bal, schiet en ... Valdéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iniestra probeert naar een medespeler te passen. Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal in één keer door. Kovaljov speelt de bal door. Talapa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiffer rent richting de bal. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:14

86e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño passt de bal zonder na te denken. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Talapa speelt de bal door. Aranda rent richting de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda onderschept slim de pass. Aranda passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronas Gloriosos 82%, Mequetrefes F. C. 18%.
Coronas Gloriosos - Mequetrefes F. C. 0:15