Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIRO FENOMENAL Grêmio-FBPA
chumaço Tactiek 5def
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 58.6
formidable Schieten excellent
adequate Passen very good
brilliant Verdedigen formidable


9e minuut.
Mátrai probeert naar een medespeler te passen. Sciaccaluga is nu in balbezit. Birro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birro krijgt een gele kaart. Sciaccaluga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cassarini met een snel genomen vrije trap. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel. Vaz probeert de bal aan de voet te houden. Ernemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Mátrai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cerquetti de bal. Birro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Harshvardhan met een sublieme pass. Panke is nu in balbezit. Panke passt de bal in één keer door. da Europa is nu in balbezit. da Europa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek onderschept slim de pass. Amerek passt de bal in één keer door. Kubica rent richting de bal. Kubica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Scalat geeft de bal voor. Inworp. Harshvardhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gluoksnys geeft de bal voor. da Europa springt en kopt de bal. Kozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Scalat probeert naar een medespeler te passen. Cassarini rent richting de bal. Cassarini probeert naar een medespeler te passen. Cerquetti is nu in balbezit. Cerquetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt da Europa de bal. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa onderschept slim de pass. da Europa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Malancu passt de bal zonder na te denken. Brébion is nu in balbezit. Brébion speelt de bal door. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel. Kozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 57%, Grêmio-FBPA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZEIRO FENOMENAL - Grêmio-FBPA 0:0

46e minuut.
Cassarini onderschept slim de pass. Cassarini geeft de bal voor. Kubica kopt de bal weg. Cerquetti rent richting de bal. Cerquetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ernemann bokst de bal weg. Al-Tizieriani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Grêmio-FBPA 1:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Malancu de bal onder controle te krijgen. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Grêmio-FBPA 2:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harshvardhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amerek geeft een hoge lob. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mátrai onderschept slim de pass. Mátrai met een sublieme pass. Al-Tizieriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Ernemann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gluoksnys verovert de bal door een tackle van achteren. Gluoksnys geeft een hoge lob. Daar is Altuğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa draait met de bal, schiet en ... Kozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 60%, Grêmio-FBPA 40%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Grêmio-FBPA 2:0