Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys Team Saturn
433 Tactiek Saturn
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Linssen kopt de bal weg. Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetes probeert naar een medespeler te passen. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Avarello passt de bal met de wreef. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń passt de bal in één keer door. Kale rent richting de bal. Kale draait met de bal, schiet en ... Žumpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Goulart geeft een hoge lob. Inworp. Parachini met de inworp. Kale is nu in balbezit. Kale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Cycoń is nu in balbezit. Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica speelt de bal door. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Goulart de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Linssen speelt de bal door. Goulart is nu in balbezit. Cycoń onderschept slim de pass. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Parachini speelt de bal door. Klungelig pakt Kale de bal. Kale passt de bal met de wreef. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Linssen speelt de bal door. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart begaat een overtreding. Cycoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Linssen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maconi kopt de bal weg. Vintilă probeert de bal met de borst te controleren. Vintilă speelt de bal door. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo onderschept slim de pass. Linssen speelt de bal door. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Team Saturn 0:1

43e minuut.
Balbot is nu in balbezit. Toporek is nu in balbezit. Toporek probeert naar een medespeler te passen. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Airinei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 69%, Team Saturn 31%.
Postboys - Team Saturn 0:1

56e minuut.
Ángel onderschept slim de pass. Parachini onderschept slim de pass. Parachini passt de bal in één keer door. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zamponi rent richting de bal. Zamponi geeft de bal voor. Kale is nu in balbezit. Kale schiet op doel. Žumpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Team Saturn 0:2

65e minuut.
Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă speelt de bal door. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń met een sublieme pass. Kale rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vintilă neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tetes de bal. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Tetes is nu in balbezit. Usme onderschept slim de pass. Linssen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Linssen krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rareşoaica geeft de bal voor. Maconi geeft een lange en hoge pass. Vintilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Kale de bal. Kale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 57%, Team Saturn 43%.
Postboys - Team Saturn 0:2