Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zebras mollem smollie
def xl Tactiek 343
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 64
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Ilioara heeft problemen om de bal te vangen. Syahrizal speelt de bal door. Ferretti Gori heeft problemen om de bal te vangen. Tefeci verovert de bal door een tackle van achteren. Tefeci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ferretti Gori bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava is nu in balbezit. Svatava passt de bal zonder na te denken. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Banide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Tefeci is nu in balbezit. Ardiles is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tefeci. Tefeci krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ferretti Gori rent richting de bal. Svatava begaat een overtreding. Ferretti Gori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ardiles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Burn rent richting de bal. Burn passt de bal met de wreef. Tefeci speelt de bal door. Akasya rent richting de bal. Akasya haalt uit met een fantastische trap. Banide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Syahrizal heeft problemen om de bal te vangen. Svatava probeert naar een medespeler te passen. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Banide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:1

19e minuut.
Akasya speelt de bal door. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tefeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tefeci draait met de bal, schiet en ... Banide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:2

20e minuut.
Ardiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti Gori rent richting de bal. Tefeci rent richting de bal. Tefeci schiet op doel. Banide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:3

23e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya onderschept slim de pass. Akasya passt de bal met de wreef. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:4

27e minuut.
Daar is Tefeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burn rent richting de bal. Burn probeert naar een medespeler te passen. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Banide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Svatava rent richting de bal. Svatava geeft de bal voor. Tefeci controleert de bal met de borst. Tefeci draait met de bal, schiet en ... Ardiles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Akasya is nu in balbezit. Akasya met een sublieme pass. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci draait met de bal, schiet en ... Banide werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

37e minuut.
Zabojowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ferretti Gori rent richting de bal. Zabojowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabojowski geeft de bal voor. Tefeci maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:5

39e minuut.
Herédi speelt de bal door. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz passt de bal in één keer door. Akasya is nu in balbezit. Akasya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Burn passt de bal in één keer door. Svatava met een sublieme pass. Akasya rent richting de bal. Akasya draait met de bal, schiet en ... Banide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 73%, smollie 27%.
zebras mollem - smollie 0:6

55e minuut.
Zabojowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Burn de bal. Burn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tefeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tefeci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:7

58e minuut.
Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya geeft een hoge lob. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Banide bokst de bal weg.

63e minuut.
Akasya geeft een lange en hoge pass. Tüzün met een sublieme pass. Svatava rent richting de bal. Svatava schiet op doel. Ardiles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akasya met een snelle inworp. Moskalewicz heeft problemen om de bal te vangen. Moskalewicz geeft een lange en hoge pass. Burn springt en kopt de bal. Banide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tefeci kopt de bal weg. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi passt de bal zonder na te denken. Falcı rent richting de bal. Falcı passt de bal in één keer door. Hurmerinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Moskalewicz passt de bal met de wreef. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Burn passt de bal zonder na te denken. Tefeci rent richting de bal. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Banide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava met een sublieme pass. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci draait met de bal, schiet en ... Banide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Svatava met een sublieme pass. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz met een sublieme pass. Akasya rent richting de bal. Akasya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - smollie 0:8

89e minuut.
Moskalewicz onderschept slim de pass. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Burn rent richting de bal. Tefeci rent richting de bal. Tefeci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tefeci draait met de bal, schiet en ... Ardiles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moskalewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Akasya de bal. Akasya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 70%, smollie 30%.
zebras mollem - smollie 0:8