Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Around The World De Bèrse Beren
4-3-3 Tactiek ClSKcompaS
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 68.9
average Schieten brilliant
solid Passen formidable
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Thirion passt de bal met de wreef. Charłampowicz heeft problemen om de bal te vangen. Charłampowicz geeft een lange en hoge pass. Andruszczak springt en kopt de bal. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:1

9e minuut.
Maringá rent richting de bal. Maringá passt de bal zonder na te denken. Charłampowicz rent richting de bal. Klungelig pakt Charłampowicz de bal. Charłampowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Janssens passt de bal met de wreef. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft een hoge lob. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:2

14e minuut.
Blondin passt de bal met de wreef. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz passt de bal met de wreef. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:3

18e minuut.
Janssens geeft de bal voor. Thirion is nu in balbezit. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz geeft een hoge lob. Andruszczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Blondin probeert naar een medespeler te passen. Gómez López probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Muller bokst de bal weg.

22e minuut.
Keller probeert de bal aan de voet te houden. Gómez López is nu in balbezit. Gómez López passt de bal met de wreef. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Blondin is nu in balbezit. Blondin passt de bal in één keer door. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft de bal voor. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Blondin passt de bal in één keer door. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre onderschept slim de pass. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:4

39e minuut.
Maringá passt de bal zonder na te denken. Capuano rent richting de bal. Blondin begaat een overtreding. Blondin krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mitruś rent richting de bal. Janssens verovert de bal door een tackle van achteren. Janssens speelt de bal door. Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz geeft een hoge lob. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keller kopt de bal weg. Daar is Baptist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thirion is nu in balbezit. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Blondin de bal. Blondin passt de bal in één keer door. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft een lange en hoge pass. Andruszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:5

44e minuut.
Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz speelt de bal door. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion schiet op doel. Mega probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:6

45e minuut.
Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft een hoge lob. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 74%, De Bèrse Beren 26%.
Around The World - De Bèrse Beren 0:7

46e minuut.
Daar is Thirion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thirion met een sublieme pass. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz geeft een hoge lob. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Vanden Borre met een snelle inworp. Capuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Janssens onderschept slim de pass. Janssens geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:8

50e minuut.
Charłampowicz heeft problemen om de bal te vangen. Charłampowicz met een sublieme pass. Gómez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez López geeft een hoge lob. Andruszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Muller bokst de bal weg.

53e minuut.
Janssens speelt de bal door. Gómez López is nu in balbezit. Gómez López passt de bal zonder na te denken. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Blondin is nu in balbezit. Blondin passt de bal met de wreef. Charłampowicz geeft de bal voor. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Muller bokst de bal weg.

56e minuut.
Mega geeft de bal voor. Blondin kopt de bal weg. Thirion is nu in balbezit. Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz draait met de bal, schiet en ... Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:9

60e minuut.
Blondin passt de bal met de wreef. Charłampowicz speelt de bal door. Thirion rent richting de bal. Thirion geeft een hoge lob. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andruszczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:10

63e minuut.
Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak passt de bal zonder na te denken. Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:11

65e minuut.
Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller speelt de bal door. Baptist rent richting de bal. Thirion verovert de bal door een tackle van achteren. Thirion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:12

66e minuut.
Blondin rent richting de bal. Blondin passt de bal in één keer door. Daar is Gómez López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez López geeft de bal voor. Thirion krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Thirion onderschept slim de pass. Thirion met een sublieme pass. Blondin probeert naar een medespeler te passen. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Thirion probeert naar een medespeler te passen. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz speelt de bal door. Thirion rent richting de bal. Thirion draait met de bal, schiet en ... Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:13

73e minuut.
Thirion heeft problemen om de bal te vangen. Thirion speelt de bal door. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft een hoge lob. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:14

74e minuut.
Christinakis rent richting de bal. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller rent richting de bal. Andruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Muller bokst de bal weg.

78e minuut.
Janssens speelt de bal door. Charłampowicz heeft problemen om de bal te vangen. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Thirion rent richting de bal. Thirion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. Blondin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft een lange en hoge pass. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Muller bokst de bal weg. Mega kopt de bal weg. Iarca rent richting de bal. Iarca passt de bal zonder na te denken. Gómez López rent richting de bal. Gómez López geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:15

83e minuut.
Gómez López probeert naar een medespeler te passen. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz passt de bal met de wreef. Thirion heeft problemen om de bal te vangen. Thirion draait met de bal, schiet en ... Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:16

86e minuut.
Christinakis heeft problemen om de bal te vangen. Blondin speelt de bal door. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft een lange en hoge pass. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - De Bèrse Beren 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 82%, De Bèrse Beren 18%.
Around The World - De Bèrse Beren 0:17