Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Varitas AC-aurora
Normal Tactiek calla perro 6
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal zonder na te denken. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:1

9e minuut.
Zatagić heeft problemen om de bal te vangen. Zatagić probeert naar een medespeler te passen. Castillo met een sublieme pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gandolfo met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao verovert de bal door een tackle van achteren. Arnao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:2

11e minuut.
Arnao verovert de bal door een tackle van achteren. Arnao passt de bal zonder na te denken. Kubina probeert naar een medespeler te passen. Barrantes rent richting de bal. Barrantes geeft een lange en hoge pass. Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Barrantes geeft een lange en hoge pass. Gandolfo krijgt zijn hoofd ertegen. Ojeda kopt de bal weg. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:3

17e minuut.
Zatagić is nu in balbezit. Zatagić passt de bal zonder na te denken. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ... Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:4

18e minuut.
Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi geeft de bal voor. Kubina kopt de bal weg. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Buitenspel voor Carlín. Goede buitenspelval van de verdediging. Tritten maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barrantes kopt de bal weg. Kubina heeft problemen om de bal te vangen. Kubina speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:5

26e minuut.
Zatagić geeft een lange en hoge pass. Gandolfo kopt de bal weg. Capria heeft problemen om de bal te vangen. Arnao is nu in balbezit. Arnao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Doeltrap. Ortega trapt de bal weg van het doel. Kubina kopt de bal weg. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel. Ortega bokst de bal weg.

29e minuut.
Gekos probeert naar een medespeler te passen. Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ... Ortega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:6

31e minuut.
Kubina geeft een lange en hoge pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:7

34e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Kubina heeft problemen om de bal te vangen. Kubina geeft een hoge lob. Arnao maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:8

37e minuut.
Capria rent richting de bal. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina passt de bal in één keer door. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Stella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een hoge lob. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel. De bal raakt de paal. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carlín passt de bal met de wreef. Arnao heeft problemen om de bal te vangen. Arnao passt de bal in één keer door. Barrantes rent richting de bal. Barrantes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Allemant rent richting de bal. Gandolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Gandolfo geeft een lange en hoge pass. Arnao krijgt zijn hoofd ertegen. Bauer probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Varitas 81%, AC-aurora 19%.
AC Varitas - AC-aurora 0:8

51e minuut.
Răboj rent richting de bal. Răboj passt de bal in één keer door. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubina met een snelle inworp. Barrantes geeft een hoge lob. Arnao springt en kopt de bal. Ortega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Allemant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:9

56e minuut.
Ortega speelt de bal door. Kubina kopt de bal weg. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes geeft een lange en hoge pass. Gandolfo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:10

59e minuut.
Allemant is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo speelt de bal door. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:11

60e minuut.
Arnao passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubina de bal. Kubina geeft de bal voor. Arnao rent richting de bal. Arnao draait met de bal, schiet en ... Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bauer rent richting de bal. Bauer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubina met de inworp. Barrantes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo geeft een lange en hoge pass. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:12

67e minuut.
Barrantes geeft een hoge lob. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Parodi rent richting de bal. Arnao onderschept slim de pass. Arnao schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Arnao is nu in balbezit. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:13

69e minuut.
Kubina met een sublieme pass. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arnao de bal. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:14

72e minuut.
Bauer kopt de bal weg. Barrantes rent richting de bal. Barrantes passt de bal in één keer door. Arnao rent richting de bal. Arnao draait met de bal, schiet en ... Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Parodi kopt de bal weg. Allemant probeert naar een medespeler te passen. Castillo speelt de bal door. Arnao rent richting de bal. Arnao haalt uit met een fantastische trap. Ortega bokst de bal weg.

78e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor is nu in balbezit. Arnao onderschept slim de pass. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gandolfo geeft een lange en hoge pass. Arnao is nu in balbezit. Ojeda begaat een overtreding. Arnao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kubina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo onderschept slim de pass. Castillo passt de bal in één keer door. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Varitas - AC-aurora 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Varitas 82%, AC-aurora 18%.
AC Varitas - AC-aurora 0:15