Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mostoles usted Club Clarines Home
451 Tactiek 5 3 2 v1.0
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares haalt uit met een fantastische trap. Montezuma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:1

10e minuut.
Villareal probeert naar een medespeler te passen. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares passt de bal zonder na te denken. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:2

21e minuut.
Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Aguirre de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza onderschept slim de pass. Daar is Cuares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Montezuma speelt de bal door. Ribera kopt de bal weg. Villareal probeert naar een medespeler te passen. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vergara kopt de bal weg. Daar is Cuares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olses bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares verovert de bal door een tackle van achteren. Cuares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Atencio is nu in balbezit. Atencio passt de bal zonder na te denken. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Montezuma bokst de bal weg.

29e minuut.
Bakala verovert de bal door een tackle van achteren. Bakala met een sublieme pass. Cuares rent richting de bal. Klungelig pakt Cuares de bal. Cuares schiet op doel. Montezuma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakala geeft een hoge lob. Atencio speelt de bal door. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Villareal passt de bal in één keer door. Arnáudez rent richting de bal. Met opzet legt Torres zijn tegenspeler op de grond. Torres is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares is nu in balbezit. Cuares haalt uit met een fantastische trap. Antúnez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montezuma bokst de bal weg.

42e minuut.
Rondón onderschept slim de pass. Cuares onderschept slim de pass. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares onderschept slim de pass. Cuares geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mostoles usted 80%, Club Clarines Home 20%.
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:3

49e minuut.
Otaiza kopt de bal weg. Cuares is nu in balbezit. Cuares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Antúnez de bal onder controle te krijgen. Montezuma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:4

52e minuut.
Otaiza geeft de bal voor. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een hoge lob. Cuares rent richting de bal. Cuares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tavare is nu in balbezit. Bakala onderschept slim de pass. Bakala probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:5

63e minuut.
Tavare rent richting de bal. Villareal is nu in balbezit. Villareal speelt de bal door. Cuares is nu in balbezit. Cuares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Villalba onderschept slim de pass. Villalba passt de bal zonder na te denken. Villareal probeert naar een medespeler te passen. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado met een sublieme pass. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Atencio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuares de bal. Cuares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ribera is nu in balbezit. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cuares heeft problemen om de bal te vangen. Rondón onderschept slim de pass. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rondón geeft een lange en hoge pass. Arnáudez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribera speelt de bal door. Cuares rent richting de bal. Cuares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mostoles usted 75%, Club Clarines Home 25%.
Mostoles usted - Club Clarines Home 0:6