Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Imperiales castañedag
Normal Tactiek Piedra Filosofal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 39.2
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Chacín geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre met een snelle inworp. McIntosh rent richting de bal. McIntosh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Gascón met een snelle inworp. McIntosh met een sublieme pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - castañedag 0:1

19e minuut.
Villafraz onderschept slim de pass. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal zonder na te denken. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - castañedag 0:2

23e minuut.
McIntosh onderschept slim de pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gascón is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Gascón rent richting de bal. Gascón haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - castañedag 0:3

37e minuut.
Gamboa schiet op doel. Chalbaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacín is nu in balbezit. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pozo onderschept slim de pass. Pozo passt de bal in één keer door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - castañedag 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Imperiales 66%, castañedag 34%.
Magos Imperiales - castañedag 0:4

48e minuut.
McIntosh rent richting de bal. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - castañedag 0:5

58e minuut.
Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús geeft een lange en hoge pass. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gil de bal. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguirre de bal onder controle te krijgen. Chacín rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - castañedag 0:6

70e minuut.
Chacín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarazona komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal in één keer door. Villafraz is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - castañedag 0:7

74e minuut.
Guerrero geeft een lange en hoge pass. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre maakt een afschuwelijke overtreding. Aguirre krijgt een gele kaart. Arellano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arellano kan niet meer verder spelen. Infante komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gamboa kopt de bal weg. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Villafraz rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Osorio bokst de bal weg.

86e minuut.
Gil kopt de bal weg. Gascón rent richting de bal. Gil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gascón raakt geblesseerd tijdens het duel. McIntosh komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Imperiales 73%, castañedag 27%.
Magos Imperiales - castañedag 0:7