Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EvoClub Piedras FC
442 Tactiek 1-3
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten excellent
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Núñez passt de bal in één keer door. Villalta met een sublieme pass. Filosa speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Riera met een sublieme pass. Olarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Borboa de bal. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Díaz is nu in balbezit. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas passt de bal met de wreef. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Riera bokst de bal weg. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Marín geeft een lange en hoge pass. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal met de wreef. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EvoClub - Piedras FC 0:1

13e minuut.
Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia geeft een lange en hoge pass. Daar is Borboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal in één keer door. Otaiza heeft problemen om de bal te vangen. Otaiza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EvoClub - Piedras FC 0:2

24e minuut.
Núñez rent richting de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Villalta is nu in balbezit. Villalta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EvoClub - Piedras FC 0:3

28e minuut.
Daar is Borboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EvoClub - Piedras FC 0:4

28e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel. Riera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marín kopt de bal weg. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Riera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EvoClub - Piedras FC 0:5

35e minuut.
Velandia passt de bal zonder na te denken. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Olarte is nu in balbezit. Otaiza is nu in balbezit. Otaiza speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EvoClub 67%, Piedras FC 33%.
EvoClub - Piedras FC 0:5

51e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Maurel verovert de bal door een tackle van achteren. Maurel passt de bal met de wreef. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Filosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurel met een snelle inworp. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Marín is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass. Villalta speelt de bal door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Riera met een harde bal richting middenveld. Núñez kopt de bal weg. García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Olarte passt de bal in één keer door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo passt de bal zonder na te denken. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal met de wreef. Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta onderschept slim de pass. Villalta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Maurel onderschept slim de pass. Maurel geeft een hoge lob. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Riera bokst de bal weg. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EvoClub - Piedras FC 0:6

90e minuut.
Isnardi onderschept slim de pass. Isnardi passt de bal zonder na te denken. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Filosa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EvoClub - Piedras FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EvoClub 79%, Piedras FC 21%.
EvoClub - Piedras FC 0:7