Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Carrizal FC Atletico Zulia
442 Tactiek Korn 8
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten average
weak Passen average
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Aramburú de bal. Aramburú passt de bal in één keer door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Piñango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Solano speelt de bal door. Mendez is nu in balbezit. Mendez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matlak de bal onder controle te krijgen. Piñango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bottini probeert naar een medespeler te passen. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías passt de bal in één keer door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Buczacki probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft de bal voor. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña haalt uit met een fantastische trap. Díaz bokst de bal weg.

34e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano geeft een lange en hoge pass. Matlak heeft problemen om de bal te vangen. Solano onderschept slim de pass. Solano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bottini geeft de bal voor. Matlak heeft problemen om de bal te vangen. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. Piñango probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 66%, Atletico Zulia 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Carrizal FC - Atletico Zulia 0:0

64e minuut.
Inworp. Medrano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Piñango geeft een hoge lob. Daar is Vicuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaneja maakt een afschuwelijke overtreding. Urbaneja krijgt een gele kaart. Vicuña raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Medrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrasquel geeft de bal voor. Mathías kopt de bal weg. Mendez is nu in balbezit. Mendez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 67%, Atletico Zulia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Carrizal FC - Atletico Zulia 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

102e minuut.
Solano kopt de bal weg. Matlak heeft problemen om de bal te vangen. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. Piñango probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - Atletico Zulia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 68%, Atletico Zulia 32%.
Deportivo Carrizal FC - Atletico Zulia 0:1

114e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Mendez is nu in balbezit. Mendez passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - Atletico Zulia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 89%, Atletico Zulia 11%.
Deportivo Carrizal FC - Atletico Zulia 0:2