Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Galaxy FC Real Guayaba CF
523 Tactiek k9
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 51.2
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña probeert naar een medespeler te passen. Parissi is nu in balbezit. Parissi schiet op doel. Tavare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Filipiak speelt de bal door. Daar is Łużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łużyński met een sublieme pass. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Birikimci kopt de bal weg. Parissi is nu in balbezit. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Urribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łużyński probeert naar een medespeler te passen. Parissi heeft problemen om de bal te vangen. Parissi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:1

14e minuut.
Peña onderschept slim de pass. Adames onderschept slim de pass. Adames passt de bal zonder na te denken. Parissi heeft problemen om de bal te vangen. Parissi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Birikimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza is nu in balbezit. Parissi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużyński speelt de bal door. Daar is Birikimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

17e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łużyński onderschept slim de pass. Łużyński passt de bal zonder na te denken. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. Tavare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Echenausi probeert naar een medespeler te passen. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames passt de bal zonder na te denken. Birikimci rent richting de bal. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Birikimci heeft problemen om de bal te vangen. Peña is nu in balbezit. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Adames is nu in balbezit. Adames schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Moss kopt de bal weg. Bermúdez controleert de bal met de borst. Łużyński speelt de bal door. Klungelig pakt Birikimci de bal. Birikimci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Birikimci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adames met een sublieme pass. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:2

36e minuut.
Becleanu speelt de bal door. Casanova geeft een hoge lob. Meza kopt de bal weg. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Galaxy FC 81%, Real Guayaba CF 19%.
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:3

46e minuut.
Parissi passt de bal zonder na te denken. Adames met een sublieme pass. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Tavare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:4

48e minuut.
Adames passt de bal met de wreef. Daar is Birikimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birikimci passt de bal zonder na te denken. Parissi rent richting de bal. Parissi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Ordáz kopt de bal weg. Parissi rent richting de bal. Parissi probeert naar een medespeler te passen. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:5

51e minuut.
Meza speelt de bal door. Adames rent richting de bal. Adames geeft een lange en hoge pass. Parissi rent richting de bal. Parissi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Filipiak met een sublieme pass. Birikimci rent richting de bal. Villasmil rent richting de bal. Birikimci onderschept slim de pass. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Birikimci de bal. Peña rent richting de bal. Peña passt de bal met de wreef. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Moss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filipiak neemt de hoekschop. Birikimci maakt een snoekduik en kopt de bal. Tavare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:6

64e minuut.
Łużyński is nu in balbezit. Łużyński passt de bal zonder na te denken. Parissi rent richting de bal. Klungelig pakt Birikimci de bal. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:7

71e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Becleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Becleanu speelt de bal door. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames schiet op doel. Tavare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Parissi passt de bal in één keer door. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak passt de bal zonder na te denken. Parissi is nu in balbezit. Parissi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Casanova passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ordáz de bal. Ordáz onderschept slim de pass. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Galaxy FC 73%, Real Guayaba CF 27%.
New Galaxy FC - Real Guayaba CF 0:7