Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor C.F. Arthur
DDD Tactiek x
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Tutić kopt de bal weg. Daar is Butulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici is nu in balbezit. Tedoldini verovert de bal door een tackle van achteren. Tedoldini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Conta kopt de bal weg. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski passt de bal met de wreef. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Schipor is nu in balbezit. Amânar rent richting de bal. Schipor speelt de bal door. Amânar is nu in balbezit. Amânar haalt uit met een fantastische trap. Hajducki bokst de bal weg. Wiankowski probeert naar een medespeler te passen. Niţă is nu in balbezit. Niţă probeert naar een medespeler te passen. Dołęga heeft problemen om de bal te vangen. Dołęga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Birler geeft de bal voor. Tedoldini kopt de bal weg. Belodedici is nu in balbezit. Dołęga verovert de bal door een tackle van achteren. Dołęga haalt uit met een fantastische trap. Zębacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă haalt uit met een fantastische trap. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Birler met een sublieme pass. Klungelig pakt Niţă de bal. Niţă met een sublieme pass. Tutić rent richting de bal. Tutić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nos kopt de bal weg. Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Lung is nu in balbezit. Amânar onderschept slim de pass. Amânar draait met de bal, schiet en ... Hajducki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Tutić kopt de bal weg. Tedoldini is nu in balbezit. Tedoldini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung geeft een lange en hoge pass. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga schiet op doel. Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Birler speelt de bal door. Tedoldini probeert de bal met de borst te controleren. Birler met een sublieme pass. Klungelig pakt Dołęga de bal. Dołęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga passt de bal in één keer door. Tedoldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedoldini draait met de bal, schiet en ... Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - C.F. Arthur 0:1

41e minuut.
Conta probeert naar een medespeler te passen. Tedoldini met een sublieme pass. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butulan de bal onder controle te krijgen. Zębacki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 69%, C.F. Arthur 31%.
Dinamo Obor - C.F. Arthur 0:1

48e minuut.
Tedoldini kan de bal niet met de borst controleren. Dołęga is nu in balbezit. Coranga begaat een overtreding. Coranga krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Conta kopt de bal weg. Vital met een sublieme pass. Stolojan probeert de bal aan de voet te houden. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga draait met de bal, schiet en ... Zębacki bokst de bal weg.

72e minuut.
Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski passt de bal zonder na te denken. Birler probeert naar een medespeler te passen. Tedoldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedoldini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Inworp. Niţă met de inworp. Birler speelt de bal door. Tutić rent richting de bal. Tutić geeft een hoge lob. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lung passt de bal met de wreef. Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Dołęga heeft problemen om de bal te vangen. Dołęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski passt de bal met de wreef. Niţă speelt de bal door. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Birler speelt de bal door. Wiankowski speelt de bal door. Niţă probeert naar een medespeler te passen. Dołęga is nu in balbezit. Dołęga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - C.F. Arthur 0:2

90e minuut.
Tutić geeft de bal voor. Rujoiu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tutić zal de hoekschop nemen. Dołęga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 63%, C.F. Arthur 37%.
Dinamo Obor - C.F. Arthur 0:2