Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
telecom WALLACHIA
442off14+ Tactiek univ
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Daar is Nicodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Mezaroş controleert de bal met de borst. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dávila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţânţar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lăcătuş onderschept slim de pass. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Komlosi rent richting de bal. Komlosi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dávila de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Okienko probeert de bal aan de voet te houden. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - WALLACHIA 0:1

17e minuut.
Pllana is nu in balbezit. Pllana geeft een hoge lob. Ţânţar kopt de bal weg. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mungov onderschept slim de pass. Mungov probeert naar een medespeler te passen. Ţânţar probeert naar een medespeler te passen. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu speelt de bal door. Begagić rent richting de bal. Begagić geeft een hoge lob. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lăcătuş met een sublieme pass. Komlosi rent richting de bal. Komlosi probeert naar een medespeler te passen. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru bokst de bal weg.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Hall de bal onder controle te krijgen. Mungov is nu in balbezit. Mungov geeft een hoge lob. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 61%, WALLACHIA 39%.
telecom - WALLACHIA 0:1

47e minuut.
Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsiak verovert de bal door een tackle van achteren. Komlosi verovert de bal door een tackle van achteren. Komlosi draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - WALLACHIA 0:2

48e minuut.
Mezaroş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorczyca komt het veld opgelopen. Penadinho neemt vlug de vrije trap. Okienko kopt de bal weg. Komlosi rent richting de bal. Komlosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Begagić passt de bal in één keer door. Hall is nu in balbezit. Hall geeft de bal voor. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. Cãrbunaru bokst de bal weg.

56e minuut.
Ţânţar kopt de bal weg. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cãrbunaru bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Roma komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş passt de bal met de wreef. Ţânţar is nu in balbezit. Ţânţar geeft de bal voor. Komlosi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cãrbunaru bokst de bal weg.

72e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - WALLACHIA 0:3

77e minuut.
Lăcătuş heeft problemen om de bal te vangen. Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar passt de bal met de wreef. Komlosi rent richting de bal. Komlosi haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Penadinho met een sublieme pass. Komlosi rent richting de bal. Ciubotariu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komlosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roma neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - WALLACHIA 0:4

83e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft de bal voor. Daar is Pllana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Dávila speelt de bal door. Lăcătuş met een sublieme pass. Owsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

87e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu passt de bal zonder na te denken. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 58%, WALLACHIA 42%.
telecom - WALLACHIA 0:4