Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul 1921 Sărăcie de echipă
5-2-1-2 Tactiek 5-2-1-2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
48.3 gemiddelde waardering 56.1
excellent Schieten formidable
good Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Kikowski probeert naar een medespeler te passen. Bocaletti is nu in balbezit. Pungă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocaletti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bocaletti kan niet meer verder spelen. Inwood komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Frakiewicz passt de bal in één keer door. Gruba geeft een hoge lob. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 1:0

11e minuut.
Desoete kopt de bal weg. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delicata krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Frakiewicz is nu in balbezit. Răboj verovert de bal door een tackle van achteren. Răboj passt de bal in één keer door. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 1:1

15e minuut.
Desoete raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Douro komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Huraj is nu in balbezit. Huraj passt de bal met de wreef. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 1:2

31e minuut.
Frakiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kikowski de bal. Kikowski passt de bal met de wreef. Inwood is nu in balbezit. Inwood draait met de bal, schiet en ... Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kikowski rent richting de bal. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Răboj is nu in balbezit. Răboj probeert naar een medespeler te passen. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ... Bello Serans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 1:3

37e minuut.
Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj passt de bal zonder na te denken. Rędzina rent richting de bal. Rędzina geeft de bal voor. Pungă krijgt zijn hoofd ertegen. Bello Serans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 52%, Sărăcie de echipă 48%.
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 1:3

46e minuut.
Byrdy komt het veld opgelopen. Zana komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Istogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa rent richting de bal. Istogu begaat een overtreding. Popa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Popa kan niet meer verder spelen. Verhüterli komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Os verovert de bal door een tackle van achteren. Os geeft de bal voor. Inwood is nu in balbezit. Inwood draait met de bal, schiet en ... Bucşaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 2:3

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuer komt het veld opgelopen. Cantone komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zana is nu in balbezit. Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Gruba passt de bal zonder na te denken. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood schiet op doel. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Stuer is nu in balbezit. Stuer speelt de bal door. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ... Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Stuer is nu in balbezit. Stuer geeft de bal voor. Verhüterli springt en kopt de bal. Bello Serans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Stuer neemt vlug de vrije trap. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello Serans speelt de bal door. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana geeft een lange en hoge pass. Bello Serans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rędzina geeft een lange en hoge pass. Milne controleert de bal met de borst. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Os probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Douro bereikt de bal nog maar net als eerste. Douro passt de bal zonder na te denken. Inwood is nu in balbezit. Inwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 55%, Sărăcie de echipă 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Verhüterli probeert naar een medespeler te passen. Rędzina rent richting de bal. Rędzina geeft een hoge lob. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel. Bello Serans bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:4

95e minuut.
Cantone met een snelle inworp. Stuer rent richting de bal. Stuer geeft een lange en hoge pass. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:5

102e minuut.
Rędzina geeft een lange en hoge pass. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 60%, Sărăcie de echipă 40%.
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:6

108e minuut.
Ryjek passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pungă stond buitenspel. Rydol neemt vlug de vrije trap. Inwood rent richting de bal. Inwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

108e minuut.
Bucşaru trapt de bal weg. Pungă kopt de bal weg. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:7

110e minuut.
Milne geeft de bal voor. Stuer kopt de bal weg. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:8

111e minuut.
Stuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuer speelt de bal door. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina geeft de bal voor. Pungă springt en kopt de bal. Bello Serans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verhüterli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:9

115e minuut.
Rędzina rent richting de bal. Kraft tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rędzina raakt geblesseerd tijdens het duel. Mănăilă met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Os de bal. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli schiet op doel. Bello Serans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 68%, Sărăcie de echipă 32%.
F.C. Corvinul 1921 - Sărăcie de echipă 3:10