Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRB1923. Innovation Football
Granar ! Tactiek Tactica 433
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
34.6 gemiddelde waardering 57.7
average Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Petev geeft een hoge lob. Craia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ternero rent richting de bal. Ternero schiet op doel. Uría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Innovation Football 0:1

6e minuut.
Ternero is nu in balbezit. Ternero passt de bal met de wreef. Cozma is nu in balbezit. Ternero rent richting de bal. Ternero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Innovation Football 0:2

8e minuut.
Petev onderschept slim de pass. Petev passt de bal zonder na te denken. Grigorie rent richting de bal. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Ternero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Innovation Football 0:3

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Virtejaru zal de hoekschop nemen. Daar is Ternero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ternero schiet op doel. Uría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Innovation Football 0:4

34e minuut.
Virtejaru met een sublieme pass. Zinkgräf geeft een lange en hoge pass. Humulescu kan de bal niet met de borst controleren. Butulescu rent richting de bal. Butulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 83%, Innovation Football 17%.
FCRB1923. - Innovation Football 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Cozma de bal. Cozma geeft een hoge lob. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero verovert de bal door een tackle van achteren. Ternero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grigorie geeft de bal voor. Ternero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Innovation Football 0:5

50e minuut.
Zinkgräf geeft een lange en hoge pass. Grigorie rent richting de bal. Grigorie geeft een hoge lob. Butulescu rent richting de bal. Butulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cozma geeft de bal voor. Grigorie is nu in balbezit. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ternero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paraschiv maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petev kopt de bal weg. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Craia de bal. Petev is nu in balbezit. Petev passt de bal zonder na te denken. Cozma is nu in balbezit. Cozma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gahrenstein is nu in balbezit. Gahrenstein speelt de bal door. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Ternero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zinkgräf verovert de bal door een tackle van achteren. Zinkgräf geeft de bal voor. Ternero controleert de bal met de borst. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Uría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Innovation Football 0:6

75e minuut.
Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Zinkgräf is nu in balbezit. Grigorie geeft de bal voor. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero schiet op doel. Uría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Maladenis rent richting de bal. Maladenis passt de bal zonder na te denken. Cozma rent richting de bal. Cozma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Petev geeft een hoge lob. Lemnaru kopt de bal weg. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Ternero krijgt zijn hoofd ertegen. Uría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dănceanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virtejaru kopt de bal weg. Ternero is nu in balbezit. Ternero schiet op doel. Uría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Innovation Football 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 84%, Innovation Football 16%.
FCRB1923. - Innovation Football 0:7