Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lligallos F.C. Caballas FC
541 meua Tactiek ivanchutes 4-3-3
53% Balbezit 47%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
39.2 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Pezzella kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Murúa de bal onder controle te krijgen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:1

5e minuut.
Tapia geeft een lange en hoge pass. Bercu kopt de bal weg. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Riquelme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:2

15e minuut.
Hammel speelt de bal door. Costela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tot onderschept slim de pass. Tot geeft de bal voor. Murúa springt en kopt de bal. Riquelme bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. Riquelme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dzerviņš geeft een hoge lob. Inworp. Costela met een snelle inworp. Trandafir rent richting de bal. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Cəmşidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tapia is nu in balbezit. Tapia geeft de bal voor. Chmieliński kopt de bal weg. Murúa is nu in balbezit. Murúa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kofroň is nu in balbezit. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński geeft de bal voor. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:3

23e minuut.
Mordak onderschept slim de pass. Tot geeft de bal voor. Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa onderschept slim de pass. Murúa draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Trandafir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tapia kopt de bal weg. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak met een sublieme pass. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:4

28e minuut.
Daar is Tapia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzella geeft de bal voor. Fininho is nu in balbezit. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński schiet op doel. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hakala rent richting de bal. Pezzella onderschept slim de pass. Pezzella passt de bal in één keer door. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ... Riquelme bokst de bal weg.

34e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. Grzymała met een sublieme pass. Mordak is nu in balbezit. Mordak geeft de bal voor. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Mordak geeft een lange en hoge pass. Bercu kopt de bal weg. Fininho kan de bal niet met de borst controleren. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ... Riquelme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tot zal de hoekschop nemen. Chmieliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Riquelme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 66%, Caballas FC 34%.
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:4

48e minuut.
Maneiro rent richting de bal. Tapia is nu in balbezit. Tapia met een sublieme pass. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cəmşidov speelt de bal door. Chmieliński kopt de bal weg. Murúa rent richting de bal. Murúa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:5

53e minuut.
Cebolinha met een sublieme pass. Mordak met een sublieme pass. Chmieliński rent richting de bal. Murúa rent richting de bal. Murúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pezzella probeert naar een medespeler te passen. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:6

56e minuut.
Bronze komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Stracquadagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracquadagno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trandafir met een snelle inworp. Hammel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmieliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Hammel speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mordak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Riquelme bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fininho de bal. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:7

62e minuut.
Hakala probeert naar een medespeler te passen. Brzozewski geeft een hoge lob. Grzymała rent richting de bal. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Riquelme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:8

68e minuut.
Mordak geeft een lange en hoge pass. Pezzella heeft problemen om de bal te vangen. Pezzella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murúa de bal. Murúa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:9

69e minuut.
Şoimaru komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Costela probeert de bal met de borst te controleren. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak passt de bal met de wreef. Bercu rent richting de bal. Bercu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pezzella kopt de bal weg. Kofroň heeft problemen om de bal te vangen. Murúa is nu in balbezit. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:10

87e minuut.
Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa rent richting de bal. Murúa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şoimaru de bal. Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa haalt uit met een fantastische trap. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 68%, Caballas FC 32%.
Lligallos F.C. - Caballas FC 0:10