Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N espino fc Islares F.C.
433 Tactiek DEFS
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 56.5
weak Schieten outstanding
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Wawrowski probeert naar een medespeler te passen. Todero heeft problemen om de bal te vangen. Todero geeft de bal voor. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vacas Navarro heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wawrowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obara springt en kopt de bal. Schlosser bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:1

5e minuut.
Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski passt de bal in één keer door. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara schiet op doel. Schlosser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:2

8e minuut.
Schlosser trapt de bal weg. Todero kopt de bal weg. Wawrowski met een sublieme pass. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Heredia Cortés geeft een lange en hoge pass. Ricard kopt de bal weg. Klungelig pakt Cambra de bal. Obara rent richting de bal. Obara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zolowski passt de bal in één keer door. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski met een sublieme pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Todero met een sublieme pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. Schlosser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:3

13e minuut.
Coya rent richting de bal. Degollado onderschept slim de pass. Degollado met een sublieme pass. Obara rent richting de bal. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser bokst de bal weg. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zolowski is nu in balbezit. Zolowski met een sublieme pass. Daar is Vacas Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Todero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Sol geeft een lange en hoge pass. Daar is Vacas Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara schiet op doel. Schlosser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski passt de bal met de wreef. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
del Sol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Degollado de bal. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:4

20e minuut.
Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cambra. Obara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. del Sol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obara rent richting de bal. Obara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wawrowski is nu in balbezit. Iraola Sagama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wawrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Todero met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Obara de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap. Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Domoraud kopt de bal weg. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wawrowski speelt de bal door. Herst is nu in balbezit. del Sol probeert naar een medespeler te passen. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Todero de bal. Todero passt de bal in één keer door. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. Heredia Cortés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Schlosser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vacas Navarro rent richting de bal. Vacas Navarro geeft een hoge lob. Zolowski geeft de bal voor. Obara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:5

29e minuut.
Wawrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obara de bal. Vacas Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Escudero onderschept slim de pass. del Sol met een sublieme pass. Zolowski met een sublieme pass. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Degollado passt de bal met de wreef. Daar is Wawrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrowski speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. Schlosser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Todero passt de bal met de wreef. Herst rent richting de bal. Herst geeft een hoge lob. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:6

40e minuut.
García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. Todero verovert de bal door een tackle van achteren. Todero met een sublieme pass. Klungelig pakt Obara de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap. Schlosser bokst de bal weg.

44e minuut.
Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski passt de bal zonder na te denken. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vacas Navarro de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Todero is nu in balbezit. Todero passt de bal in één keer door. Wawrowski probeert naar een medespeler te passen. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N espino fc 92%, Islares F.C. 8%.
N espino fc - Islares F.C. 0:6

46e minuut.
Daar is Herst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herst geeft een hoge lob. Degollado kopt de bal weg. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel. Schlosser bokst de bal weg. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski draait met de bal, schiet en ... Schlosser probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
del Sol speelt de bal door. Daar is Degollado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado geeft een lange en hoge pass. Wawrowski is nu in balbezit. Wawrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Degollado rent richting de bal. Degollado met een sublieme pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:7

60e minuut.
Obara schiet op doel. Heredia Cortés probeert de bal aan de voet te houden. Degollado kopt de bal weg. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Vacas Navarro de bal. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski passt de bal zonder na te denken. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:8

67e minuut.
Escudero rent richting de bal. Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc geeft een lange en hoge pass. Daar is Obara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obara schiet op doel. Schlosser bokst de bal weg. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado haalt uit met een fantastische trap. Schlosser bokst de bal weg.

71e minuut.
Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado passt de bal zonder na te denken. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:9

74e minuut.
Todero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hurdálek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
García Gomis passt de bal zonder na te denken. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc passt de bal zonder na te denken. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Degollado controleert de bal met de borst. Degollado geeft de bal voor. Klungelig pakt Vacas Navarro de bal. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. Schlosser bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Degollado neemt de hoekschop. Obara springt en kopt de bal. Schlosser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:10

81e minuut.
Wawrowski heeft problemen om de bal te vangen. Wawrowski passt de bal zonder na te denken. Obara rent richting de bal. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:11

83e minuut.
Iraola Sagama passt de bal zonder na te denken. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski met een sublieme pass. Obara rent richting de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hurdálek kopt de bal weg. Iraola Sagama heeft problemen om de bal te vangen. Hurdálek probeert naar een medespeler te passen. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara haalt uit met een fantastische trap. Schlosser bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Degollado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ... Schlosser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N espino fc - Islares F.C. 0:12

90e minuut.
del Sol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wawrowski de bal. Wawrowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N espino fc 80%, Islares F.C. 20%.
N espino fc - Islares F.C. 0:12