Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Mariettis Manchester City
Normal Tactiek 532Cont01rev
42% Balbezit 58%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 66
weak Schieten outstanding
poor Passen outstanding
average Verdedigen good


1e minuut.
Pujante heeft problemen om de bal te vangen. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallada onderschept slim de pass. Aytemiz geeft de bal voor. Pintácsi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pintácsi heeft problemen om de bal te vangen. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. Dorado Bielsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dorado Bielsa niet meer kan verder spelen. Fernández Cabrera komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Klimek geeft de bal voor. Fernández Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Klimek kopt de bal weg. Ingrao rent richting de bal. Ingrao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:1

6e minuut.
Bello Rebolo probeert de bal met de borst te controleren. Klimek probeert naar een medespeler te passen. Ingrao rent richting de bal. Ingrao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:2

8e minuut.
Klimek geeft een lange en hoge pass. Ingrao rent richting de bal. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:3

12e minuut.
Roura geeft een lange en hoge pass. Klimek is nu in balbezit. Klimek geeft de bal voor. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tallada trapt de bal weg van het doel. Klimek geeft een lange en hoge pass. Ingrao kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintácsi de bal. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz met een sublieme pass. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi schiet op doel. Fernández Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:4

19e minuut.
Rodríguez Mínguez rent richting de bal. Aytemiz onderschept slim de pass. Aytemiz speelt de bal door. Ingrao rent richting de bal. Ingrao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:5

20e minuut.
Daar is Rodríguez Mínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngösteren verovert de bal door een tackle van achteren. Güngösteren speelt de bal door. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:6

22e minuut.
Rodríguez Mínguez is nu in balbezit. Aytemiz onderschept slim de pass. Aytemiz speelt de bal door. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klimek is nu in balbezit. Klimek probeert naar een medespeler te passen. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi schiet op doel. Fernández Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:7

24e minuut.
Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujante passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rodríguez Mínguez de bal. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ingrao rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klimek zal de hoekschop nemen. Ingrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Cabrera bokst de bal weg.

27e minuut.
Rodríguez Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren onderschept slim de pass. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel. Fernández Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:8

29e minuut.
Pintácsi onderschept slim de pass. Pintácsi speelt de bal door. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:9

31e minuut.
Roura kopt de bal weg. Ingrao probeert de bal met de borst te controleren. Peón is nu in balbezit. Ingrao rent richting de bal. Ingrao schiet op doel. Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Fernández Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Klimek kopt de bal weg. Gónzalez Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Ingrao rent richting de bal. Ingrao draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roura kopt de bal weg. Daar is Bello Rebolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingrao onderschept slim de pass. Ingrao draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:10

34e minuut.
Ingrao heeft problemen om de bal te vangen. Ingrao passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pintácsi de bal. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Ingrao rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klimek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:11

36e minuut.
Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujante passt de bal met de wreef. Gónzalez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao rent richting de bal. Ingrao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mony is nu in balbezit. Mony geeft de bal voor. Pintácsi kopt de bal weg. Ingrao rent richting de bal. Ingrao draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera bokst de bal weg. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:12

42e minuut.
Peón rent richting de bal. Ingrao onderschept slim de pass. Ingrao speelt de bal door. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klimek kopt de bal weg. Güngösteren rent richting de bal. Güngösteren passt de bal met de wreef. Ingrao is nu in balbezit. Ingrao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mariettis 95%, Manchester City 5%.
Los Mariettis - Manchester City 0:12

48e minuut.
Klimek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren passt de bal met de wreef. Pintácsi heeft problemen om de bal te vangen. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tallada kopt de bal weg. Peón rent richting de bal. Peón probeert naar een medespeler te passen. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao passt de bal in één keer door. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:13

57e minuut.
Klimek is nu in balbezit. Klimek geeft een lange en hoge pass. Ingrao krijgt zijn hoofd ertegen. Pintácsi probeert de bal met de borst te controleren. Pintácsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klimek is nu in balbezit. Klimek passt de bal zonder na te denken. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:14

59e minuut.
Freitas do Amaral passt de bal in één keer door. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ingrao de bal. Ingrao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Pintácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintácsi passt de bal zonder na te denken. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz geeft een lange en hoge pass. Ingrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:15

65e minuut.
Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz passt de bal zonder na te denken. Daar is Ingrao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingrao schiet op doel. Fernández Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:16

66e minuut.
Brokamp komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Brokamp speelt de bal door. Güngösteren speelt de bal door. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:17

71e minuut.
Güngösteren geeft een hoge lob. Aytemiz kopt de bal weg. Rodríguez Mínguez heeft problemen om de bal te vangen. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Aytemiz speelt de bal door. Klungelig pakt Güngösteren de bal. Güngösteren geeft een lange en hoge pass. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aytemiz geeft een lange en hoge pass. Pintácsi springt en kopt de bal. Daar is Tallada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingrao rent richting de bal. Ingrao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Güngösteren speelt de bal door. Brokamp is nu in balbezit. Brokamp passt de bal zonder na te denken. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Freitas do Amaral heeft problemen om de bal te vangen. Freitas do Amaral geeft een lange en hoge pass. Pintácsi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingrao de bal. Ingrao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Güngösteren kopt de bal weg. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi heeft problemen om de bal te vangen. Pintácsi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aytemiz met een sublieme pass. Roura rent richting de bal. Pintácsi onderschept slim de pass. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Ingrao de bal. Ingrao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren speelt de bal door. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:18

84e minuut.
Gónzalez Alonso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barber de bal. Güngösteren onderschept slim de pass. Güngösteren geeft de bal voor. Ingrao maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Güngösteren heeft problemen om de bal te vangen. Güngösteren geeft de bal voor. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:19

87e minuut.
Brokamp met een snelle inworp. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren passt de bal met de wreef. Ingrao rent richting de bal. Ingrao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Manchester City 0:20

90e minuut.
Roura probeert naar een medespeler te passen. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren passt de bal in één keer door. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mariettis 90%, Manchester City 10%.
Los Mariettis - Manchester City 0:20