Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajansspor.com Yenibosna SK
e523 Tactiek 5-2-3
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 57.8
weak Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Lanaro rent richting de bal. Inoha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lanaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albarrán met een snel genomen vrije trap. Fyda maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkkorkmaz probeert de bal aan de voet te houden. Karan bokst de bal weg.

10e minuut.
Klungelig pakt Walter de bal. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea geeft een lange en hoge pass. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Yenibosna SK 0:1

17e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Sitti kopt de bal weg. Lanaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Yenibosna SK 0:2

23e minuut.
Türkkorkmaz rent richting de bal. İkizler speelt de bal door. Ferdomo met een sublieme pass. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
İkizler met een sublieme pass. Fyda is nu in balbezit. Ferdomo geeft de bal voor. Lanaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Inoha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lanaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hockensmith komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albarrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İkizler met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sovernigo onderschept slim de pass. Sovernigo geeft de bal voor. Daar is Inoha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ferdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel. Karan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Völker kopt de bal weg. Daar is Ağrılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Hockensmith kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 82%, Yenibosna SK 18%.
ajansspor.com - Yenibosna SK 0:2

57e minuut.
Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun passt de bal met de wreef. Ferdomo rent richting de bal. Ferdomo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Albarrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İkizler geeft een hoge lob. Fyda rent richting de bal. Fyda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Perea rent richting de bal. Perea passt de bal zonder na te denken. Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft de bal voor. Karan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ferdomo onderschept slim de pass. Ferdomo met een sublieme pass. Fyda rent richting de bal. Klungelig pakt Fyda de bal. Fyda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Perea kopt de bal weg. Ağrılı heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel. Karan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 76%, Yenibosna SK 24%.
ajansspor.com - Yenibosna SK 0:2