Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aktaş SK Giyotin® Futbol Klübü
Normal Tactiek Camel Green
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 42
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Aramburu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barker speelt de bal door. Trudić speelt de bal door. Cichero rent richting de bal. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:1

8e minuut.
Kulp verovert de bal door een tackle van achteren. Kulp geeft een hoge lob. Tospatlı is nu in balbezit. Cichero onderschept slim de pass. Cichero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen geeft een hoge lob. Mizrahi is nu in balbezit. Cichero onderschept slim de pass. Cichero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barker met een snelle inworp. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian geeft de bal voor. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:2

17e minuut.
Deveci kan de bal niet met de borst controleren. Deveci met een sublieme pass. Barker speelt de bal door. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:3

20e minuut.
Mizrahi heeft problemen om de bal te vangen. Cichero rent richting de bal. Cichero passt de bal zonder na te denken. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cichero passt de bal met de wreef. Barker is nu in balbezit. Barker geeft een hoge lob. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:4

28e minuut.
Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Barker probeert naar een medespeler te passen. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:5

29e minuut.
Trudić speelt de bal door. Barker rent richting de bal. Barker probeert naar een medespeler te passen. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:6

33e minuut.
Barker probeert naar een medespeler te passen. Kian rent richting de bal. Kian passt de bal zonder na te denken. Cichero rent richting de bal. Cichero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adaś kopt de bal weg. Kian met een sublieme pass. Cichero is nu in balbezit. Cichero draait met de bal, schiet en ... Sefer probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Tospatlı trapt de bal weg. Kian met een sublieme pass. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Trudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian passt de bal in één keer door. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alaşahin speelt de bal door. Adaś kopt de bal weg. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:7

44e minuut.
Trudić probeert naar een medespeler te passen. Kian is nu in balbezit. Kian probeert naar een medespeler te passen. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel. Alaşahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aktaş SK 84%, Giyotin® Futbol Klübü 16%.
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:7

50e minuut.
Cichero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tospatlı de bal. Adaś met een sublieme pass. Klungelig pakt Kian de bal. Kian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Alaşahin trapt de bal weg. Adaś kopt de bal weg. Sefer controleert de bal met de borst. Cichero is nu in balbezit. Cichero draait met de bal, schiet en ... Alaşahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:8

54e minuut.
Sözkesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aramburu rent richting de bal. Trudić met een sublieme pass. Cichero is nu in balbezit. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:9

56e minuut.
Tospatlı kopt de bal weg. Aramburu is nu in balbezit. Kian speelt de bal door. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kulp rent richting de bal. Adaś onderschept slim de pass. Adaś probeert naar een medespeler te passen. Cichero is nu in balbezit. Cichero draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero geeft een hoge lob. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian schiet op doel. Tospatlı probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aramburu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trudić rent richting de bal. Trudić geeft een lange en hoge pass. Cichero is nu in balbezit. Cichero schiet op doel. Alaşahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sefer kopt de bal weg. Daar is Trudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trudić geeft de bal voor. Cichero rent richting de bal. Cichero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tospatlı de bal. Kian is nu in balbezit. Kian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:10

65e minuut.
Trudić geeft een hoge lob. Alaşahin speelt de bal door. Trudić geeft een hoge lob. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero schiet op doel. Alaşahin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:11

68e minuut.
Kulp verovert de bal door een tackle van achteren. Kulp speelt de bal door. Philips rent richting de bal. Philips geeft een hoge lob. Adaś geeft een hoge lob. Alaşahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Engin probeert de bal met de borst te controleren. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian passt de bal met de wreef. Cichero rent richting de bal. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Adaś kopt de bal weg. Kian rent richting de bal. Kian passt de bal zonder na te denken. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Trudić met een sublieme pass. Kian rent richting de bal. Kian speelt de bal door. Cichero is nu in balbezit. Cichero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kian is nu in balbezit. Barker is nu in balbezit. Barker passt de bal zonder na te denken. Kian is nu in balbezit. Kian haalt uit met een fantastische trap. Alaşahin bokst de bal weg. Klungelig pakt Sefer de bal. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:12

77e minuut.
Cichero rent richting de bal. Sefer onderschept slim de pass. Kian verovert de bal door een tackle van achteren. Kian draait met de bal, schiet en ... Alaşahin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:13

82e minuut.
Kian onderschept slim de pass. Kian geeft een hoge lob. Daar is Sefer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichero is nu in balbezit. Cichero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Engin probeert de bal aan de voet te houden. Mora geeft een lange en hoge pass. Kian kopt de bal weg. Cichero rent richting de bal. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aktaş SK 82%, Giyotin® Futbol Klübü 18%.
Aktaş SK - Giyotin® Futbol Klübü 0:13