Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almus Spor FK mcmett
Normal Tactiek 11
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Mule is nu in balbezit. Mule geeft de bal voor. Quang Long kopt de bal weg. Rapisardo geeft de bal voor. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Durmuş speelt de bal door. Rapisardo is nu in balbezit. Rapisardo geeft de bal voor. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Peynircioğlu trapt de bal weg. Durmuş kopt de bal weg. Quang Long probeert de bal met de borst te controleren. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Takmaz kopt de bal weg. Villanueva geeft een hoge lob. Quang Long kopt de bal weg. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Kuzera de bal. Kuzera passt de bal in één keer door. Takmaz is nu in balbezit. Mule onderschept slim de pass. Mule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:1

9e minuut.
Rapisardo speelt de bal door. Kuzera is nu in balbezit. Niğdeli is nu in balbezit. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Peynircioğlu met een harde bal richting middenveld. Mule kopt de bal weg. Daar is Rapisardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapisardo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Altınyol passt de bal in één keer door. Lukierek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Durmuş de bal onder controle te krijgen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Niğdeli de bal. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:2

16e minuut.
Bolu probeert naar een medespeler te passen. Beyaz rent richting de bal. Beyaz passt de bal zonder na te denken. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo geeft de bal voor. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long schiet op doel. Peynircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:3

24e minuut.
Durmuş met de inworp. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu geeft een hoge lob. Quang Long krijgt zijn hoofd ertegen. Peynircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:4

27e minuut.
Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tezkere de bal onder controle te krijgen. Rapisardo geeft de bal voor. Quang Long springt en kopt de bal. Peynircioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tezkere is nu in balbezit. Tezkere passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapisardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mule geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mule met een snelle inworp. Rapisardo geeft een lange en hoge pass. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:5

31e minuut.
Niğdeli kopt de bal weg. Lukierek met een sublieme pass. Kuzera speelt de bal door. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:6

33e minuut.
Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak probeert naar een medespeler te passen. Rapisardo speelt de bal door. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Durmuş probeert naar een medespeler te passen. Niğdeli rent richting de bal. Niğdeli passt de bal zonder na te denken. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule verovert de bal door een tackle van achteren. Mule speelt de bal door. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Peynircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz geeft de bal voor. Inworp. Rapisardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mule geeft een lange en hoge pass. Peynircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quang Long is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:7

38e minuut.
Rapisardo verovert de bal door een tackle van achteren. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel. Tezkere probeert de bal aan de voet te houden. Peynircioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tezkere heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Peynircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:8

38e minuut.
Bolu speelt de bal door. Daar is Beyaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Quang Long de bal. Quang Long schiet op doel. Peynircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rapisardo zal de hoekschop nemen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:9

39e minuut.
Bolu probeert naar een medespeler te passen. Beyaz heeft problemen om de bal te vangen. Niğdeli is nu in balbezit. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:10

44e minuut.
Niğdeli is nu in balbezit. Durmuş onderschept slim de pass. Durmuş speelt de bal door. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almus Spor FK 84%, mcmett 16%.
Almus Spor FK - mcmett 0:10

47e minuut.
Niğdeli met een sublieme pass. Lukierek rent richting de bal. Lukierek geeft een lange en hoge pass. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş speelt de bal door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek geeft een lange en hoge pass. Quang Long kopt de bal weg. Peynircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Mule met een sublieme pass. Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:11

52e minuut.
Beyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaz probeert naar een medespeler te passen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Mule probeert naar een medespeler te passen. Rapisardo heeft problemen om de bal te vangen. Rapisardo geeft de bal voor. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Peynircioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:12

57e minuut.
Bolu speelt de bal door. Beyaz heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Mule probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rapisardo de bal. Rapisardo geeft een hoge lob. Quang Long probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Bolu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek geeft een hoge lob. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Mule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mule passt de bal met de wreef. Durmuş probeert naar een medespeler te passen. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Niğdeli passt de bal in één keer door. Lukierek met een sublieme pass. Durmuş probeert de bal aan de voet te houden. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:13

75e minuut.
Inworp. Mule met een snelle inworp. Rapisardo heeft problemen om de bal te vangen. Rapisardo geeft de bal voor. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:14

76e minuut.
Altınyol rent richting de bal. Altınyol passt de bal in één keer door. Tezkere is nu in balbezit. Quang Long onderschept slim de pass. Quang Long schiet op doel. Peynircioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Niğdeli rent richting de bal. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Halat met een sublieme pass. Rapisardo geeft een hoge lob. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Peynircioğlu trapt de bal weg. Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peynircioğlu trapt de bal weg. Kuzera rent richting de bal. Kuzera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:15

83e minuut.
Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Niğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğdeli passt de bal in één keer door. Quang Long rent richting de bal. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmuş met de inworp. Halat speelt de bal door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:16

88e minuut.
Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long passt de bal met de wreef. Kuzera rent richting de bal. Kuzera schiet op doel. Peynircioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Quang Long rent richting de bal. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Peynircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - mcmett 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almus Spor FK 86%, mcmett 14%.
Almus Spor FK - mcmett 0:17