Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hisar Spor kms
433 Tactiek cemil
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 61.9
adequate Schieten formidable
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Bedrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso speelt de bal door. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Volkan met een harde bal richting middenveld. Maleńczuk kopt de bal weg. Alfonso speelt de bal door. Imrik rent richting de bal. Imrik geeft de bal voor. Bosinceanu bokst de bal weg.

13e minuut.
Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz begaat een overtreding. Maleńczuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Maleńczuk met een snel genomen vrije trap. Artistico krijgt zijn hoofd ertegen. Bosinceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:1

15e minuut.
Maleńczuk kopt de bal weg. Artistico rent richting de bal. Artistico geeft de bal voor. Imrik springt en kopt de bal. Bosinceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:2

17e minuut.
Daar is Artistico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artistico passt de bal in één keer door. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel. Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:3

19e minuut.
Artistico rent richting de bal. Artistico met een sublieme pass. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik schiet op doel. Briscioli probeert de bal aan de voet te houden. Bosinceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Maleńczuk passt de bal met de wreef. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:4

31e minuut.
Artistico rent richting de bal. Artistico passt de bal in één keer door. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:5

33e minuut.
Hrebenciuc is nu in balbezit. Artistico rent richting de bal. Artistico probeert naar een medespeler te passen. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu bokst de bal weg. Volkan rent richting de bal. Artistico onderschept slim de pass. Artistico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico passt de bal zonder na te denken. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Briscioli probeert de bal aan de voet te houden. Bosinceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Artistico geeft een hoge lob. Volkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrebenciuc met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hisar Spor 78%, kms 22%.
Hisar Spor - kms 0:6

46e minuut.
Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Imrik probeert de bal met de borst te controleren. Imrik met een sublieme pass. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:7

49e minuut.
Berenguel del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenguel del Río geeft een lange en hoge pass. Imrik met een sublieme pass. Artistico rent richting de bal. Artistico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Volkan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morffi de bal onder controle te krijgen. Khotenko met een sublieme pass. Artistico is nu in balbezit. Artistico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Volkan is nu in balbezit. Artistico verovert de bal door een tackle van achteren. Artistico passt de bal zonder na te denken. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Alfonso kopt de bal weg. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... Briscioli probeert de bal aan de voet te houden. Bosinceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:8

61e minuut.
Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik met een sublieme pass. Hrebenciuc probeert naar een medespeler te passen. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maleńczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Volkan de bal. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 0:9

70e minuut.
Morffi passt de bal met de wreef. Puig bereikt de bal nog maar net als eerste. Puig probeert naar een medespeler te passen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Maleńczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łachacz is nu in balbezit. Hrebenciuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrebenciuc krijgt een gele kaart. Łachacz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Łachacz kan niet meer verder spelen. Hergül komt het veld opgelopen. Mereuţă komt bij de bal en schiet. Floriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morffi rent richting de bal. Morffi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 1:9

74e minuut.
Bedrna kopt de bal weg. Inworp. Alfonso met de inworp. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu bokst de bal weg.

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alfonso zal de hoekschop nemen. Khotenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Artistico rent richting de bal. Artistico haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 1:10

77e minuut.
Puig met een sublieme pass. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso passt de bal in één keer door. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bosinceanu met een harde bal richting middenveld. Khotenko kopt de bal weg. Artistico rent richting de bal. Artistico haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso met een snelle inworp. Hrebenciuc met een sublieme pass. Artistico rent richting de bal. Artistico haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Imrik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 1:11

87e minuut.
Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico heeft problemen om de bal te vangen. Artistico draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu bokst de bal weg. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisar Spor - kms 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hisar Spor 77%, kms 23%.
Hisar Spor - kms 1:12