Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göktaş sk Çakalli
sontaktık Tactiek çift forvet
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Brajnovits speelt de bal door. Dere kopt de bal weg. Hérault geeft de bal voor. Greavu rent richting de bal. Greavu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hérault met de inworp. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz geeft de bal voor. Özbey is nu in balbezit. Özbey passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perzak zal de hoekschop nemen. Dere kopt de bal weg. Hérault rent richting de bal. Hérault draait met de bal, schiet en ... Brajnovits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Venczel geeft een hoge lob. Efros kopt de bal weg. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques geeft de bal voor. Greavu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Belik geeft een hoge lob. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak passt de bal in één keer door. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel. Brajnovits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Greavu kopt de bal weg. Klungelig pakt Łopatowicz de bal. Łopatowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Efros bereikt de bal nog maar net als eerste. Efros met een sublieme pass. Poggio rent richting de bal. Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hérault geeft een hoge lob. Klungelig pakt Căldăraru de bal. Wat een zware overtreding van Arpacı ... Strafschop! Căldăraru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Greavu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Brajnovits bokst de bal weg. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Çakalli 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 73%, Çakalli 27%.
Göktaş sk - Çakalli 0:1

49e minuut.
Perzak rent richting de bal. Poggio rent richting de bal. Poggio geeft de bal voor. Perzak geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hérault rent richting de bal. Hérault geeft de bal voor. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Çakalli 0:2

59e minuut.
Daar is Szofmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere passt de bal in één keer door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel. Tihonov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Arpacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacı passt de bal met de wreef. Belik speelt de bal door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jacques probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hérault de bal. Hérault passt de bal in één keer door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Çakalli 0:3

75e minuut.
Efros bereikt de bal nog maar net als eerste. Efros geeft een lange en hoge pass. İlalay is nu in balbezit. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ujec kopt de bal weg. Daar is Jacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacques speelt de bal door. Klungelig pakt Hérault de bal. Hérault geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 50%, Çakalli 50%.
Göktaş sk - Çakalli 0:3