Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MineStreet __BEŞİKTAŞK__
GOLYOK Tactiek Deneme 1
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 17
43.5 gemiddelde waardering 57.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Buehler rent richting de bal. Briseño begaat een overtreding. Buehler raakt geblesseerd tijdens het duel. Briseño met een sublieme pass. Sioćko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoàng Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dydek trapt de bal weg. Kutalmış geeft een lange en hoge pass. Buehler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel. Barzut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

12e minuut.
Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho passt de bal in één keer door. Bamberek rent richting de bal. Buehler is nu in balbezit. Buehler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt passt de bal in één keer door. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho geeft een hoge lob. Buehler springt en kopt de bal. Barzut bokst de bal weg.

32e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft de bal voor. Buehler kopt de bal weg. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Barzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Wilches de bal. Kutalmış verovert de bal door een tackle van achteren. Kutalmış passt de bal zonder na te denken. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt schiet op doel. Barzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buehler rent richting de bal. Buehler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

36e minuut.
Sioćko passt de bal zonder na te denken. Jinghuang speelt de bal door. Dydek heeft problemen om de bal te vangen. Buehler rent richting de bal. Buehler draait met de bal, schiet en ... Barzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Iscru speelt de bal door. Sioćko geeft de bal voor. Buehler kopt de bal weg. Buehler rent richting de bal. Buehler draait met de bal, schiet en ... Barzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Michelena geeft de bal voor. Buehler rent richting de bal. Bamberek begaat een overtreding. Bamberek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 72%, __BEŞİKTAŞK__ 28%.
MineStreet - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

46e minuut.
Câmara geeft een hoge lob. Hoàng Việt rent richting de bal. Bamberek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bamberek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Hoàng Việt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutalmış komt bij de bal en schiet. Barzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Sioćko geeft een lange en hoge pass. Buehler kopt de bal weg. Hoàng Việt heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Việt schiet op doel. Barzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Buehler de bal. Dydek onderschept slim de pass. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho geeft de bal voor. Hoàng Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. Barzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt schiet op doel. Barzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - __BEŞİKTAŞK__ 0:3

57e minuut.
Daar is Sioćko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioćko speelt de bal door. Kutalmış probeert naar een medespeler te passen. Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler schiet op doel. Barzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gaguinho rent richting de bal. Buehler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iscru de bal. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wilches probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış is nu in balbezit. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt schiet op doel. Barzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - __BEŞİKTAŞK__ 0:4

65e minuut.
Hoàng Việt is nu in balbezit. Dydek rent richting de bal. Hoàng Việt maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Việt krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kutalmış onderschept slim de pass. Kutalmış probeert naar een medespeler te passen. Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler draait met de bal, schiet en ... Barzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho passt de bal met de wreef. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Barzut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kutalmış passt de bal zonder na te denken. Buehler is nu in balbezit. Buehler passt de bal met de wreef. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kutalmış heeft problemen om de bal te vangen. Sioćko speelt de bal door. Babaşahin geeft een hoge lob. Buehler is nu in balbezit. Buehler geeft een hoge lob. Barzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 72%, __BEŞİKTAŞK__ 28%.
MineStreet - __BEŞİKTAŞK__ 0:4