Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidonia REAL OPERAFAN
Mayoral Tactiek 4312OK
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 57.9
excellent Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Ndiour rent richting de bal. Quimis is nu in balbezit. Quimis geeft een hoge lob. Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavati haalt uit met een fantastische trap. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tarozzo speelt de bal door. Liszka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Tarozzo de bal. Turkyilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżeński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Loffo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rżeński de bal. Tarozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Turkyilmaz onderschept slim de pass. Turkyilmaz schiet op doel. Giustiniani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kallioniemi passt de bal zonder na te denken. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalf rent richting de bal. Gülkemer onderschept slim de pass. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Metcalf verovert de bal door een tackle van achteren. Metcalf geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Phúc Thịnh de bal onder controle te krijgen. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan haalt uit met een fantastische trap. Souza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Babayan onderschept slim de pass. Babayan geeft een lange en hoge pass. Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavati draait met de bal, schiet en ... Souza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 1:0

30e minuut.
Phúc Thịnh geeft een hoge lob. Ndiour kopt de bal weg. Kallioniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallioniemi geeft een hoge lob. Turkyilmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Giustiniani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rżeński is nu in balbezit. Gülkemer is nu in balbezit. Metcalf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gülkemer raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rżeński neemt zijn aanloop. Giustiniani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 1:1

34e minuut.
Rżeński passt de bal zonder na te denken. Turkyilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarozzo onderschept slim de pass. Gülkemer verovert de bal door een tackle van achteren. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 1:2

36e minuut.
Vivenzio rent richting de bal. Rżeński verovert de bal door een tackle van achteren. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer schiet op doel. Giustiniani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 1:3

42e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. Rżeński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwoon-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkyilmaz is nu in balbezit. Turkyilmaz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 53%, REAL OPERAFAN 47%.
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 1:4

46e minuut.
Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente verovert de bal door een tackle van achteren. Prudente draait met de bal, schiet en ... Souza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 2:4

51e minuut.
Kallioniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallioniemi geeft een lange en hoge pass. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Turkyilmaz rent richting de bal. Turkyilmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metcalf. Gülkemer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iutiş komt het veld opgelopen. Czarniecki kopt de bal weg. Kwoon-Son rent richting de bal. Gülkemer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gülkemer krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Buitenspel voor Rżeński. Goede buitenspelval van de verdediging. Metcalf neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Czarniecki de bal. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Jakirović komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosgei komt het veld opgelopen. Quimis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. Prudente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 3:4

83e minuut.
Kallioniemi met de inworp. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer passt de bal met de wreef. Kallioniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallioniemi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Loffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffo geeft een hoge lob. Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer schiet op doel. Giustiniani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 50%, REAL OPERAFAN 50%.
Mirmidonia - REAL OPERAFAN 3:4