Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:07
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Gli Speppers
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9328
Dinamo Swiffer Cuneo F.C.
fratas Tactiek xyz
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.5 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten very good
solid Passen average
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Parlatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Fruschi ... Strafschop! Zanev raakt geblesseerd tijdens het duel. Luzifer neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 1:0

10e minuut.
Parkanska kopt de bal weg. Fruschi rent richting de bal. Zanev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanev krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ziutek rent richting de bal. Ziutek geeft een hoge lob. MacFall kopt de bal weg. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. Casale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 2:0

17e minuut.
Ziutek passt de bal zonder na te denken. Parkanska bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkanska met een sublieme pass. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ziutek met een sublieme pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luzifer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Casale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Parkanska met een sublieme pass. Fruschi verovert de bal door een tackle van achteren. Ziutek speelt de bal door. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casale trapt de bal weg van het doel. Ziutek kopt de bal weg. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Favali onderschept slim de pass. Favali probeert naar een medespeler te passen. Luzifer speelt de bal door. MacFall rent richting de bal. MacFall haalt uit met een fantastische trap. Casale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klungelig pakt Przeczek de bal. Tremolada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przeczek. Przeczek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 41%, Cuneo F.C. 59%.
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 2:0

46e minuut.
Cebolinha komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Favali kopt de bal weg. Marsiliano met een sublieme pass. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Jeanneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 2:1

57e minuut.
Parkanska passt de bal in één keer door. Ziutek heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek passt de bal met de wreef. MacFall rent richting de bal. MacFall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Marsiliano heeft problemen om de bal te vangen. Parkanska bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkanska speelt de bal door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 3:1

61e minuut.
Kalwyn speelt de bal door. Luzifer geeft een lange en hoge pass. Pagnozzo heeft problemen om de bal te vangen. MacFall rent richting de bal. MacFall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 4:1

63e minuut.
Parlatore met een sublieme pass. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazi begaat een overtreding. Ignazi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Karik geeft de bal voor. Ziutek rent richting de bal. Ziutek geeft een lange en hoge pass. MacFall is nu in balbezit. MacFall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik geeft de bal voor. MacFall kopt de bal weg. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Karik passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gabbianelli de bal onder controle te krijgen. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 4:2

76e minuut.
Marsiliano onderschept slim de pass. Marsiliano met een sublieme pass. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Jeanneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 4:3

78e minuut.
Salvati heeft problemen om de bal te vangen. Salvati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cebolinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebolinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Marsiliano de bal. Kalwyn is nu in balbezit. Salvati onderschept slim de pass. Marsiliano rent richting de bal. Marsiliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gabbianelli geeft een hoge lob. Inworp. Marsiliano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cebolinha controleert de bal met de borst. Cebolinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
MacFall rent richting de bal. Ignazi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacFall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignazi geeft een lange en hoge pass. Luzifer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 5:3

88e minuut.
Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzifer passt de bal in één keer door. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Luzifer passt de bal in één keer door. MacFall bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek haalt uit met een fantastische trap. Casale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 42%, Cuneo F.C. 58%.
Dinamo Swiffer - Cuneo F.C. 6:3