Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA les Magiruz
QTT3ESPDA Tactiek XXX
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 37.9
average Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


11e minuut.
Tavano speelt de bal door. Zuffada rent richting de bal. Arbizzani is nu in balbezit. Arbizzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - les Magiruz 0:1

12e minuut.
Tavano speelt de bal door. Klungelig pakt Costa Ambrogi de bal. Biral is nu in balbezit. Ghisellini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghisellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Belardinelli geeft een hoge lob. Zuffada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffada passt de bal zonder na te denken. Zorzenone rent richting de bal. Zorzenone geeft de bal voor. Francioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Arbizzani rent richting de bal. Belardinelli probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Costa Ambrogi zal de hoekschop nemen. Arbizzani springt en kopt de bal. Francioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tavano speelt de bal door. Argirò is nu in balbezit. Argirò passt de bal met de wreef. Daar is Arbizzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbizzani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tavano rent richting de bal. Tavano passt de bal met de wreef. Arbizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leonino de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ghisellini kopt de bal weg. Petza is nu in balbezit. Trinco onderschept slim de pass. Trinco haalt uit met een fantastische trap. Caroleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TrInAcRiA - les Magiruz 1:1

45e minuut.
Biral maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arbizzani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pala. Pala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 63%, les Magiruz 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TrInAcRiA - les Magiruz 1:1

48e minuut.
Trinco probeert de bal aan de voet te houden. Biral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghisellini draait met de bal, schiet en ... Caroleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - les Magiruz 2:1

87e minuut.
Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini probeert naar een medespeler te passen. Petza is nu in balbezit. Trinco rent richting de bal. Trinco haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 55%, les Magiruz 45%.
TrInAcRiA - les Magiruz 2:1