Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:07
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Maior Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2360
Maior Tributario
nuovo 352prova Tactiek juniores
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Taşgın geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Quacchero de bal onder controle te krijgen. Maftei speelt de bal door. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Tributario 0:1

4e minuut.
Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish speelt de bal door. Pócsik speelt de bal door. Provenza kan de bal niet met de borst controleren. Provenza haalt uit met een fantastische trap. Grozni bokst de bal weg.

8e minuut.
Caspani geeft een hoge lob. Inworp. Grealish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Provenza rent richting de bal. Provenza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Storace probeert naar een medespeler te passen. Car is nu in balbezit. Car passt de bal met de wreef. Quacchero rent richting de bal. Quacchero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Provenza de bal. Butteri rent richting de bal. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Provenza rent richting de bal. Provenza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish met een sublieme pass. Provenza rent richting de bal. Provenza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cernat de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Leśniak kopt de bal weg. Quacchero is nu in balbezit. Taşgın onderschept slim de pass. Maftei geeft de bal voor. Provenza maakt een snoekduik en kopt de bal. Grozni bokst de bal weg.

24e minuut.
Grealish passt de bal zonder na te denken. Savio is nu in balbezit. Araszkiewicz onderschept slim de pass. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Grozni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Tributario 0:2

25e minuut.
Caspani trapt de bal weg. Maftei rent richting de bal. Maftei met een sublieme pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Grozni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Maftei speelt de bal door. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik passt de bal zonder na te denken. Provenza is nu in balbezit. Provenza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Della Giovampaola speelt de bal door. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz passt de bal in één keer door. Provenza is nu in balbezit. Provenza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sonntag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pettorossi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Cernat probeert de bal aan de voet te houden. Provenza is nu in balbezit. Grealish is nu in balbezit. Provenza rent richting de bal. Provenza schiet op doel. Grozni bokst de bal weg.

37e minuut.
Słowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grealish kopt de bal weg. Provenza heeft problemen om de bal te vangen. Provenza draait met de bal, schiet en ... Grozni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei geeft de bal voor. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Grozni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Tributario 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 58%, Tributario 42%.
Maior - Tributario 0:3

46e minuut.
Wąsik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacchero begaat een overtreding. Merlo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maftei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik probeert de bal met de borst te controleren. Wąsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Tributario 0:4

52e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish met een sublieme pass. Provenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenza draait met de bal, schiet en ... Grozni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Tributario 0:5

53e minuut.
Quacchero probeert naar een medespeler te passen. Cesca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Provenza. Provenza krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pócsik passt de bal zonder na te denken. Provenza rent richting de bal. Provenza passt de bal in één keer door. Wąsik rent richting de bal. Wąsik haalt uit met een fantastische trap. Grozni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Tributario 0:6

70e minuut.
Maftei is nu in balbezit. Maftei met een sublieme pass. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik schiet op doel. Grozni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Wąsik is nu in balbezit. Wąsik haalt uit met een fantastische trap. Grozni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Grealish speelt de bal door. Klungelig pakt Provenza de bal. Caspani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Provenza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grealish wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Grealish rent richting de bal. Grealish probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wąsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsik schiet op doel. Grozni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Wąsik rent richting de bal. Grealish rent richting de bal. Grealish met een sublieme pass. Provenza is nu in balbezit. Provenza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Słowiak geeft een lange en hoge pass. Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Grealish is nu in balbezit. Provenza rent richting de bal. Provenza schiet op doel. Grozni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 56%, Tributario 44%.
Maior - Tributario 0:6