Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbs milan I MISERABILI (ma belli)
442 Tactiek fryderyk
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 63.1
good Schieten formidable
very good Passen formidable
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Silveirinha geeft een lange en hoge pass. Mamlas kopt de bal weg. Daar is Gorzkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mamlas is nu in balbezit. Piszpan verovert de bal door een tackle van achteren. Piszpan geeft een hoge lob. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz geeft een hoge lob. Ordubadi kopt de bal weg. Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioto haalt uit met een fantastische trap. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:1

8e minuut.
Gallegos geeft de bal voor. Türkoğul kopt de bal weg. Daar is Alioto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Proca speelt de bal door. Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:2

21e minuut.
Scaravetto passt de bal zonder na te denken. Garbarino rent richting de bal. Garbarino passt de bal met de wreef. Mamlas rent richting de bal. Mamlas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alioto is nu in balbezit. Alioto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Türkoğul de bal. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Proca rent richting de bal. Proca passt de bal met de wreef. Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul schiet op doel. De Anda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Proca onderschept slim de pass. Proca speelt de bal door. Türkoğul is nu in balbezit. Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alioto is nu in balbezit. Alioto passt de bal in één keer door. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap. De Anda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:3

30e minuut.
Türkoğul passt de bal zonder na te denken. Alioto is nu in balbezit. Silveirinha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alioto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Türkoğul neemt zijn aanloop. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Silveirinha geeft een hoge lob. Inworp. Ordubadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ordubadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Proca speelt de bal door. Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:4

42e minuut.
Ordubadi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Alioto de bal. Proca is nu in balbezit. Proca geeft een hoge lob. Türkoğul maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 76%, I MISERABILI (ma belli) 24%.
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:5

48e minuut.
Rocchi geeft de bal voor. Alioto kopt de bal weg. Daar is Silveirinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:6

53e minuut.
Gorzkowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scaravetto met de inworp. Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Scaravetto passt de bal zonder na te denken. Türkoğul rent richting de bal. Silveirinha rent richting de bal. Türkoğul verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap. De Anda bokst de bal weg.

58e minuut.
Švec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scaravetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Proca geeft een lange en hoge pass. Alioto krijgt zijn hoofd ertegen. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:7

60e minuut.
Mamlas is nu in balbezit. Dall`Ora rent richting de bal. Dall`Ora geeft de bal voor. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul schiet op doel. De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Doeltrap. De Anda trapt de bal weg van het doel. Gallegos kopt de bal weg. Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Yankvtray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ordubadi passt de bal in één keer door. Alioto is nu in balbezit. Alioto haalt uit met een fantastische trap. De Anda bokst de bal weg.

71e minuut.
Mamlas passt de bal zonder na te denken. Daar is Torres Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochdalek is nu in balbezit. Bochdalek haalt uit met een fantastische trap. Torres Martinez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Garbarino kopt de bal weg. Ordubadi met een sublieme pass. Alioto is nu in balbezit. Alioto haalt uit met een fantastische trap. De Anda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:8

74e minuut.
Ordubadi met een sublieme pass. Alioto is nu in balbezit. Dumitrescu begaat een overtreding. Dumitrescu krijgt een gele kaart. Alioto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Proca komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bochdalek rent richting de bal. Gallegos onderschept slim de pass. Gallegos passt de bal met de wreef. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Scaravetto rent richting de bal. Scaravetto speelt de bal door. Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Gallegos speelt de bal door. Ordubadi is nu in balbezit. Ordubadi passt de bal met de wreef. Alioto rent richting de bal. Alioto haalt uit met een fantastische trap. De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:9

83e minuut.
Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yankvtray geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mamlas krijgt zijn hoofd ertegen. Þórvaldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Inworp. Scaravetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul geeft een lange en hoge pass. Alioto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dall`Ora kopt de bal weg. Ordubadi heeft problemen om de bal te vangen. Ordubadi geeft de bal voor. Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 75%, I MISERABILI (ma belli) 25%.
cbs milan - I MISERABILI (ma belli) 0:9