Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:09
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Murta Maria
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35746
Porto Istana Piazzale
4-1-2-3 Tactiek Daniele433
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.2 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


14e minuut.
Donisi verovert de bal door een tackle van achteren. Donisi passt de bal in één keer door. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel. Arioldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Piazzale 0:1

24e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts passt de bal met de wreef. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa geeft de bal voor. Sascia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Menghi trapt de bal weg van het doel. Nägler kopt de bal weg. Klungelig pakt Sascia de bal. Sascia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nägler is nu in balbezit. Nägler passt de bal met de wreef. Crosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sascia rent richting de bal. Sascia schiet op doel. Menghi bokst de bal weg. Crosato bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nägler speelt de bal door. Kostrzewa speelt de bal door. Mela geeft de bal voor. Crosato springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porto Istana - Piazzale 1:1

43e minuut.
Winnits geeft de bal voor. Uludağlı controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sbardella. Uludağlı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uludağlı kan niet meer verder spelen. Stilz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Monaco geeft een hoge lob. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Arioldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Piazzale 1:2

45e minuut.
Depaoli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 44%, Piazzale 56%.
Porto Istana - Piazzale 1:2

48e minuut.
Crosato is nu in balbezit. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias geeft een hoge lob. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilutzu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Páncsics maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Nägler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sascia haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert de bal aan de voet te houden. Menghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Depaoli geeft een hoge lob. Páncsics rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Van Himst ... Strafschop! Páncsics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Páncsics zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Piazzale 1:3

70e minuut.
Winnits geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stilz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sascia rent richting de bal. Sascia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Nägler speelt de bal door. Sascia rent richting de bal. Sascia speelt de bal door. Mela rent richting de bal. Mela draait met de bal, schiet en ... Menghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Crosato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa passt de bal in één keer door. Crosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 44%, Piazzale 56%.
Porto Istana - Piazzale 1:3