Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo Aleudin
REALCAMPO III Tactiek vittoria 1
36% Balbezit 64%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Ria kopt de bal weg. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biscegli krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Desailly passt de bal in één keer door. Bieniak probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:1

8e minuut.
Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec met een sublieme pass. Ciniselli speelt de bal door. Makriev rent richting de bal. Makriev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Makriev kopt de bal weg. Cabassa heeft problemen om de bal te vangen. Bieniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Figallo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:2

22e minuut.
Deaconu geeft een lange en hoge pass. Szymaniec kopt de bal weg. Makriev rent richting de bal. Makriev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:3

23e minuut.
Voinea komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Malfa de bal. Travaglini is nu in balbezit. Voinea onderschept slim de pass. Voinea haalt uit met een fantastische trap. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 68%, Aleudin 32%.
Realcampo - Aleudin 0:3

47e minuut.
Voinea heeft problemen om de bal te vangen. Voinea speelt de bal door. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makriev heeft problemen om de bal te vangen. Makriev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makriev rent richting de bal. Makriev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:4

58e minuut.
Figallo is nu in balbezit. Figallo geeft een hoge lob. Szymaniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymaniec draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:5

59e minuut.
Voinea onderschept slim de pass. Voinea passt de bal met de wreef. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makriev draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:6

62e minuut.
Przygocki geeft de bal voor. Desailly kopt de bal weg. Makriev rent richting de bal. Makriev haalt uit met een fantastische trap. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:7

66e minuut.
Deaconu geeft de bal voor. Ciniselli is nu in balbezit. Ciniselli geeft een hoge lob. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makriev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:8

69e minuut.
Voinea speelt de bal door. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglini begaat een overtreding. Travaglini krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ciniselli speelt de bal door. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biscegli. Biscegli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Figallo rent richting de bal. Szymaniec onderschept slim de pass. Makriev rent richting de bal. Makriev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Aleudin 0:9

87e minuut.
Andrejcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejcsik passt de bal met de wreef. Lizusowicz met een sublieme pass. Voinea is nu in balbezit. Voinea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 60%, Aleudin 40%.
Realcampo - Aleudin 0:9