Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora SCSA Juventude F.C.
532-2 Tactiek 532Classic
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Tagli geeft de bal voor. García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri onderschept slim de pass. Storri draait met de bal, schiet en ... Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:1

5e minuut.
Zizi passt de bal in één keer door. Storri is nu in balbezit. Granzotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Granzotto geeft een hoge lob. Zizi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:2

9e minuut.
Zizi kopt de bal weg. Storri is nu in balbezit. Calogero verovert de bal door een tackle van achteren. Zizi onderschept slim de pass. Zizi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Liucvaikis geeft de bal voor. Inworp. Kienast met de inworp. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kienast is nu in balbezit. Kienast passt de bal zonder na te denken. Zizi is nu in balbezit. Zizi draait met de bal, schiet en ... Burliga probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Granzotto geeft de bal voor. Zizi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Liucvaikis passt de bal zonder na te denken. Mazzari is nu in balbezit. Mazzari geeft een lange en hoge pass. Granzotto is nu in balbezit. Granzotto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Burliga verovert de bal door een tackle van achteren. Burliga geeft een lange en hoge pass. Duse geeft een lange en hoge pass. Zizi is nu in balbezit. Zizi draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tagli geeft een hoge lob. Günde heeft problemen om de bal te vangen. García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri verovert de bal door een tackle van achteren. Storri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tagli geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Hueso de bal. Storri rent richting de bal. Zizi is nu in balbezit. Zizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Suárez trapt de bal weg van het doel. Tagli kopt de bal weg. García Hueso heeft problemen om de bal te vangen. Storri rent richting de bal. Storri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Suárez met een harde bal richting middenveld. Tagli geeft de bal voor. Zizi rent richting de bal. Zizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:3

42e minuut.
Granzotto geeft de bal voor. Storri rent richting de bal. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri verovert de bal door een tackle van achteren. Storri schiet op doel. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:4

45e minuut.
Venditti onderschept slim de pass. Venditti probeert naar een medespeler te passen. Tagli geeft een hoge lob. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri haalt uit met een fantastische trap. Suárez bokst de bal weg.

45e minuut.
Duse bereikt de bal nog maar net als eerste. Duse geeft een lange en hoge pass. García Hueso heeft problemen om de bal te vangen. Storri is nu in balbezit. Storri geeft een lange en hoge pass. Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 67%, SCSA Juventude F.C. 33%.
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:4

59e minuut.
Burliga is nu in balbezit. Burliga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duse geeft de bal voor. Suárez bokst de bal weg.

61e minuut.
Storri kopt de bal weg. Daar is Zizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burliga is nu in balbezit. Zizi onderschept slim de pass. Zizi schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Venditti geeft de bal voor. Daar is Kienast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tagli krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Duse probeert naar een medespeler te passen. Granzotto speelt de bal door. Carmignani geeft een hoge lob. Zizi is nu in balbezit. Zizi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Suárez met een harde bal richting middenveld. Granzotto is nu in balbezit. Granzotto geeft een hoge lob. Zizi rent richting de bal. Zizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Granzotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mányoki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hirsch is nu in balbezit. Mányoki rent richting de bal. Mányoki probeert naar een medespeler te passen. Storri is nu in balbezit. Storri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:5

89e minuut.
Zizi is nu in balbezit. Zizi geeft een hoge lob. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri onderschept slim de pass. Storri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zizi rent richting de bal. Zizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 60%, SCSA Juventude F.C. 40%.
Sporting Flora - SCSA Juventude F.C. 0:6