Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sempre Orzo Total Confusion UTD
Gabri 4-4-2 Tactiek T Eclipse Ala
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Matkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Brochard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piaba rent richting de bal. Brochard onderschept slim de pass. Brochard geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Trung Hiếu rent richting de bal. Trung Hiếu geeft een hoge lob. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 1:0

7e minuut.
Moribondo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moribondo neemt de hoekschop. Beato maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Klungelig pakt Beato de bal. Trung Hiếu onderschept slim de pass. Trung Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brochard geeft een hoge lob. Moribondo is nu in balbezit. Moribondo geeft een lange en hoge pass. Beato krijgt zijn hoofd ertegen. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 1:1

23e minuut.
Piaba is nu in balbezit. Taggiasco rent richting de bal. Anatol maakt een afschuwelijke overtreding. Anatol krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Moribondo passt de bal zonder na te denken. Beato heeft problemen om de bal te vangen. Fossale is nu in balbezit. Beato verovert de bal door een tackle van achteren. Beato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Trung Hiếu onderschept slim de pass. Matkó speelt de bal door. Moribondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moribondo geeft de bal voor. Beato springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Anatol met een sublieme pass. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato passt de bal in één keer door. Moribondo rent richting de bal. Moribondo geeft een lange en hoge pass. Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 49%, Total Confusion UTD 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 1:1

47e minuut.
Moribondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moribondo geeft een lange en hoge pass. Daar is Trung Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pes is nu in balbezit. Taggiasco rent richting de bal. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak schiet op doel. Defays probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 2:1

54e minuut.
Anh Bảo kopt de bal weg. Matkó heeft problemen om de bal te vangen. Piaba speelt de bal door. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Defays probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Cella speelt de bal door. Moribondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moribondo geeft de bal voor. Beato krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 2:2

65e minuut.
Trung Hiếu onderschept slim de pass. Trung Hiếu geeft de bal voor. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Defays probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 3:2

73e minuut.
Anh Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Bảo geeft een lange en hoge pass. Moribondo controleert de bal met de borst. Moribondo geeft de bal voor. Beato maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen. Grifeo rent richting de bal. Grifeo draait met de bal, schiet en ... Guidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Cella speelt de bal door. Moribondo is nu in balbezit. Moribondo passt de bal in één keer door. Beato is nu in balbezit. Beato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Taggiasco is nu in balbezit. Patriak rent richting de bal. Taggiasco is nu in balbezit. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice geeft een lange en hoge pass. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ... Defays werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 4:2

88e minuut.
Żywicki geeft een lange en hoge pass. Moribondo rent richting de bal. Moribondo passt de bal met de wreef. Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Moribondo rent richting de bal. Moribondo heeft problemen om de bal te vangen. Moribondo met een sublieme pass. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato haalt uit met een fantastische trap. Guidi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 57%, Total Confusion UTD 43%.
Sempre Orzo - Total Confusion UTD 4:2