Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stara Wiśniewka FC TALAR Wola
442 KL Tactiek comcom
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 17
39.1 gemiddelde waardering 59.5
weak Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Vázquez is nu in balbezit. Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal in één keer door. Bujok rent richting de bal. Bujok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bereczki geeft een hoge lob. Opałacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok verovert de bal door een tackle van achteren. Bujok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC TALAR Wola 0:1

7e minuut.
Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki passt de bal in één keer door. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tordai kopt de bal weg. Nowotniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Opałacz de bal. Bujok rent richting de bal. Bujok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Bravo rent richting de bal. Bravo geeft een lange en hoge pass. Bujok rent richting de bal. Bujok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bujok rent richting de bal. Bujok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trybalski de bal onder controle te krijgen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito begaat een overtreding. Bravo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brito geeft een hoge lob. Tordai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bujok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC TALAR Wola 0:2

36e minuut.
Doroftei met een sublieme pass. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Chowaniec met een snelle inworp. Retelewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nowotniak speelt de bal door. Bereczki heeft problemen om de bal te vangen. Bereczki passt de bal in één keer door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Nowotniak speelt de bal door. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete rent richting de bal. Navarrete schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Gmoch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereczki met een snelle inworp. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 66%, FC TALAR Wola 34%.
Naprzód Stara Wiśniewka - FC TALAR Wola 0:2

46e minuut.
Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki geeft een hoge lob. Vázquez probeert de bal met de borst te controleren. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Retelewski met een sublieme pass. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bereczki krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tordai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bereczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok haalt uit met een fantastische trap. Torpare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Opałacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujok is nu in balbezit. Bujok schiet op doel. Torpare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC TALAR Wola 0:3

52e minuut.
Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Trybalski speelt de bal door. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki geeft een lange en hoge pass. Vázquez krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC TALAR Wola 0:4

54e minuut.
Strappe geeft de bal voor. Doroftei heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Bereczki schiet op doel. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowotniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowotniak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Nowotniak passt de bal in één keer door. Navarrete rent richting de bal. Navarrete geeft een hoge lob. Bujok rent richting de bal. Bujok haalt uit met een fantastische trap. Torpare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trybalski probeert de bal aan de voet te houden. Vázquez rent richting de bal. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Torpare bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nowotniak geeft een hoge lob. Bereczki kopt de bal weg. Opałacz heeft problemen om de bal te vangen. Bujok rent richting de bal. Bujok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Torpare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Nowotniak verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Torpare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Vázquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opałacz. Vázquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tordai komt bij de bal en schiet. Trybalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torpare bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Vázquez is nu in balbezit. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski rent richting de bal. Vázquez onderschept slim de pass. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Torpare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC TALAR Wola 0:5

83e minuut.
Kićko geeft de bal voor. Navarrete rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Trybalski ... Strafschop! Trybalski krijgt een gele kaart. Navarrete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vázquez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bravo geeft een hoge lob. Doroftei heeft problemen om de bal te vangen. Nowotniak rent richting de bal. Navarrete rent richting de bal. Navarrete schiet op doel. Torpare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 65%, FC TALAR Wola 35%.
Naprzód Stara Wiśniewka - FC TALAR Wola 0:5