Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKSrad TS Fablok Chrzanów
moja Tactiek ultimate
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Laborde is nu in balbezit. Laborde passt de bal in één keer door. Delanoy rent richting de bal. Delanoy schiet op doel. Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - TS Fablok Chrzanów 0:1

4e minuut.
Hilton probeert de bal aan de voet te houden. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński passt de bal in één keer door. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Laborde met een snelle inworp. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Laborde rent richting de bal. Laborde geeft een lange en hoge pass. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hilton is nu in balbezit. Łuczko speelt de bal door. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy schiet op doel. Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - TS Fablok Chrzanów 0:2

24e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Salamoński heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński geeft een lange en hoge pass. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Aliprandi heeft problemen om de bal te vangen. Łuczko onderschept slim de pass. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Delanoy is nu in balbezit. Delanoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Łuczko is nu in balbezit. Shuto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łuczko raakt geblesseerd tijdens het duel. Laborde met een snel genomen vrije trap. Delanoy krijgt zijn hoofd ertegen. Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Delgado de bal. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laborde zal de hoekschop nemen. Hilton krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Salamoński geeft de bal voor. Rarok geeft een hoge lob. Delanoy kopt de bal weg. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - TS Fablok Chrzanów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKSrad 60%, TS Fablok Chrzanów 40%.
WKSrad - TS Fablok Chrzanów 0:3

46e minuut.
Szczytniewski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Abegglen speelt de bal door. Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento geeft een hoge lob. Grijalba springt en kopt de bal. Czarnota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - TS Fablok Chrzanów 1:3

53e minuut.
Łuczko passt de bal zonder na te denken. Szczytniewski geeft de bal voor. Daar is Shuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy schiet op doel. Manzano bokst de bal weg.

60e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Czejgis passt de bal met de wreef. Łuczko speelt de bal door. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Hilton maakt een snoekduik en kopt de bal. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Salamoński met een sublieme pass. Abegglen rent richting de bal. Abegglen probeert naar een medespeler te passen. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Łuczko met een sublieme pass. Laborde rent richting de bal. Laborde probeert naar een medespeler te passen. Hilton is nu in balbezit. Hilton haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanusz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Laborde is nu in balbezit. Laborde geeft een hoge lob. Shuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko onderschept slim de pass. Łuczko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hilton stond buitenspel. Ulkowski komt het veld opgelopen. Cempel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Abegglen passt de bal zonder na te denken. Salamoński heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński passt de bal met de wreef. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKSrad 45%, TS Fablok Chrzanów 55%.
WKSrad - TS Fablok Chrzanów 1:3