Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Internazionale Janów ZP Odgrzewane Kotlety
nowa 66 Tactiek kórfitołek
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 35.1
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Turyanchyk passt de bal in één keer door. Onoyan rent richting de bal. Onoyan speelt de bal door. Weißenbacher rent richting de bal. Weißenbacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Onoyan passt de bal zonder na te denken. Turyanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ... Matikainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tuấn Anh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Weißenbacher rent richting de bal. Weißenbacher passt de bal zonder na te denken. Onoyan speelt de bal door. Klungelig pakt Turyanchyk de bal. Turyanchyk draait met de bal, schiet en ... Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kelly rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 1:0

9e minuut.
Indzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gismondi verovert de bal door een tackle van achteren. Gismondi passt de bal zonder na te denken. Turyanchyk is nu in balbezit. Turyanchyk draait met de bal, schiet en ... Petardo bokst de bal weg. Weißenbacher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 2:0

12e minuut.
Onoyan met een snelle inworp. Kelly rent richting de bal. Wyhowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wyhowski krijgt een gele kaart. Kelly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weißenbacher zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 3:0

13e minuut.
Mattone is nu in balbezit. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly passt de bal met de wreef. Turyanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanchyk schiet op doel. Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyhowski heeft problemen om de bal te vangen. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 4:0

19e minuut.
Tuấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Anh passt de bal in één keer door. Matikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißenbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Weißenbacher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gismondi controleert de bal met de borst. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan passt de bal met de wreef. Turyanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanchyk haalt uit met een fantastische trap. Petardo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Russo rent richting de bal. Russo passt de bal met de wreef. Tuấn Anh speelt de bal door. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Onoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Onoyan met een sublieme pass. Tuấn Anh is nu in balbezit. Tuấn Anh geeft de bal voor. Kelly springt en kopt de bal. Petardo bokst de bal weg. Weißenbacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 5:0

28e minuut.
Helvei geeft een hoge lob. Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weißenbacher de bal. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionale Janów 30%, ZP Odgrzewane Kotlety 70%.
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 6:0

47e minuut.
Turyanchyk verovert de bal door een tackle van achteren. Turyanchyk met een sublieme pass. Daar is Kelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly draait met de bal, schiet en ... Petardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 7:0

50e minuut.
Onoyan passt de bal in één keer door. Turyanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanchyk passt de bal met de wreef. Weißenbacher is nu in balbezit. Weißenbacher haalt uit met een fantastische trap. Petardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 8:0

51e minuut.
Zapiec met de inworp. Tuấn Anh rent richting de bal. Tuấn Anh speelt de bal door. Daar is Turyanchyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turyanchyk draait met de bal, schiet en ... Petardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 9:0

54e minuut.
Tuấn Anh geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Weißenbacher de bal onder controle te krijgen. Turyanchyk is nu in balbezit. Turyanchyk draait met de bal, schiet en ... Petardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Călin komt het veld opgelopen. Sounas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Indzhov kopt de bal weg. Daar is Gismondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendo verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 9:1

68e minuut.
Soens is nu in balbezit. Călin onderschept slim de pass. Călin speelt de bal door. Klungelig pakt Kelly de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gismondi is nu in balbezit. Gismondi geeft de bal voor. Sounas probeert naar een medespeler te passen. Turyanchyk heeft problemen om de bal te vangen. Turyanchyk draait met de bal, schiet en ... Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bates komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin geeft de bal voor. Sounas rent richting de bal. Sounas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 10:1

83e minuut.
Soens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bates met de inworp. Daar is Turyanchyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turyanchyk geeft een hoge lob. Petardo bokst de bal weg. Weißenbacher rent richting de bal. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ... Petardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

84e minuut.
Weißenbacher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Matikainen de bal onder controle te krijgen. Călin geeft de bal voor. Weißenbacher heeft problemen om de bal te vangen. Weißenbacher haalt uit met een fantastische trap. Petardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 11:1

88e minuut.
Matikainen onderschept slim de pass. Matikainen geeft een hoge lob. Zapiec geeft de bal voor. Weißenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Petardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bates rent richting de bal. Bates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 12:1

90e minuut.
Szczypkowski geeft de bal voor. Călin rent richting de bal. Wyhowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyhowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionale Janów 30%, ZP Odgrzewane Kotlety 70%.
FC Internazionale Janów - ZP Odgrzewane Kotlety 12:1