Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VN Niebocko Real Madrytt.
My Tactiek 523przer
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
58.7 gemiddelde waardering 63.4
good Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Daar is Rigante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtin speelt de bal door. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão rent richting de bal. Tristão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:1

13e minuut.
Curtin speelt de bal door. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek met een sublieme pass. Tristão rent richting de bal. Tristão draait met de bal, schiet en ... Bajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Siedłowski geeft een hoge lob. Márquez geeft een hoge lob. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:2

24e minuut.
Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin geeft een hoge lob. Daar is Siedłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristão is nu in balbezit. Tristão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Przewoźniak rent richting de bal. Melendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Melendez speelt de bal door. Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marysek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melendez neemt de hoekschop. Modesto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Demiańczuk geeft een lange en hoge pass. Guziałek kopt de bal weg. Melendez geeft een lange en hoge pass. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 64%, Real Madrytt. 36%.
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:3

46e minuut.
Melendez met een sublieme pass. Tristão is nu in balbezit. Śniadecki begaat een overtreding. Śniadecki krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Demiańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Kiên is nu in balbezit. Gia Kiên speelt de bal door. Link rent richting de bal. Link schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Białek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Dimitrakis rent richting de bal. Melendez met een sublieme pass. Białek rent richting de bal. Białek draait met de bal, schiet en ... Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:4

54e minuut.
Melendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Melendez probeert naar een medespeler te passen. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Bajor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:5

59e minuut.
Daar is Śniadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrakis met een sublieme pass. Baillon met een sublieme pass. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Guziałek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Śniadecki kopt de bal weg. Daar is Wardencki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białek is nu in balbezit. Białek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Curtin geeft de bal voor. Białek heeft problemen om de bal te vangen. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Bajor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:6

72e minuut.
Guziałek geeft een hoge lob. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Siedłowski ... Strafschop! Siedłowski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Marysek is nu in balbezit. Marysek passt de bal zonder na te denken. Modesto rent richting de bal. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Blacha probeert naar een medespeler te passen. Demiańczuk kopt de bal weg. Curtin geeft een lange en hoge pass. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tetwin geeft een hoge lob. Márquez kopt de bal weg. Curtin geeft de bal voor. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Bajor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 58%, Real Madrytt. 42%.
VN Niebocko - Real Madrytt. 0:6