Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BearWoodArt Antyczerwoni
111 Tactiek 532Dcwp
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
47.1 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Kluczewski met een sublieme pass. Yenilmeztürk heeft problemen om de bal te vangen. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosmalski heeft problemen om de bal te vangen. Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski draait met de bal, schiet en ... Putaansuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Antyczerwoni 0:1

10e minuut.
Linka is nu in balbezit. Esteve speelt de bal door. Linka onderschept slim de pass. Bochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kosmalski is nu in balbezit. Kosmalski geeft de bal voor. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenilmeztürk draait met de bal, schiet en ... Putaansuu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz met een sublieme pass. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Trerecki is nu in balbezit. Trerecki probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel rent richting de bal. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ryszka kopt de bal weg. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Kosmalski is nu in balbezit. Yenilmeztürk onderschept slim de pass. Yenilmeztürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kosmalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosmalski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenilmeztürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluczewski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Linka verovert de bal door een tackle van achteren. Piechna rent richting de bal. Konuşmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konuşmaz krijgt een gele kaart. Piechna raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciubuc met een snel genomen vrije trap. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk draait met de bal, schiet en ... Putaansuu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yenilmeztürk zal de hoekschop nemen. Bochowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Antyczerwoni 0:2

43e minuut.
Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk geeft de bal voor. Kosmalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski schiet op doel. Putaansuu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 55%, Antyczerwoni 45%.
BearWoodArt - Antyczerwoni 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Goździejewski de bal. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz geeft de bal voor. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Goździejewski probeert naar een medespeler te passen. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Kluczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kluczewski met een sublieme pass. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu bokst de bal weg.

50e minuut.
Siudziński rent richting de bal. Siudziński passt de bal in één keer door. Carewicz met een sublieme pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Siudziński is nu in balbezit. Siudziński probeert naar een medespeler te passen. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel rent richting de bal. Lebel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strelkovas trapt de bal weg. Yenilmeztürk kopt de bal weg. Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Linka passt de bal in één keer door. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczewski begaat een overtreding. Kluczewski krijgt een gele kaart. Szmigiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konuşmaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki schiet op doel. Strelkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Inworp. Czopik komt het veld opgelopen. Ruiz komt het veld opgelopen. Walczak komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Yenilmeztürk is nu in balbezit. Klungelig pakt Yenilmeztürk de bal. Yenilmeztürk speelt de bal door. Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Putaansuu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Konuşmaz de bal. Kluczewski rent richting de bal. Kluczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Antyczerwoni 0:3

78e minuut.
Dworak rent richting de bal. Kluczewski rent richting de bal. Kluczewski passt de bal met de wreef. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 50%, Antyczerwoni 50%.
BearWoodArt - Antyczerwoni 0:3