Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin BUŚKA TEAM
352 Tactiek git 1
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 61.6
solid Schieten outstanding
average Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Kocabıyık kopt de bal weg. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel passt de bal zonder na te denken. Genkov is nu in balbezit. Genkov draait met de bal, schiet en ... Tejchert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:1

5e minuut.
Samson passt de bal zonder na te denken. Pajestka is nu in balbezit. Pajestka met een sublieme pass. Genkov is nu in balbezit. Genkov draait met de bal, schiet en ... Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Weiher is nu in balbezit. Carrasquel onderschept slim de pass. Carrasquel passt de bal met de wreef. Genkov is nu in balbezit. Genkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasquel speelt de bal door. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:3

13e minuut.
Pater geeft een hoge lob. Dowbór kopt de bal weg. Kocabıyık met een sublieme pass. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk schiet op doel. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Genkov onderschept slim de pass. Genkov probeert naar een medespeler te passen. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap. Tejchert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:4

17e minuut.
Kocabıyık met een snelle inworp. Carrasquel rent richting de bal. Carrasquel passt de bal in één keer door. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Genkov heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk rent richting de bal. Genkov onderschept slim de pass. Genkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:5

35e minuut.
Carrasquel geeft een lange en hoge pass. Daar is Kocabıyık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocabıyık met een sublieme pass. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Jagodzki onderschept slim de pass. Jagodzki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Damazio de bal onder controle te krijgen. Pajestka is nu in balbezit. Pajestka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Kocabıyık de bal. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:6

43e minuut.
Kocabıyık kopt de bal weg. Klungelig pakt Weiher de bal. Carrasquel is nu in balbezit. Genkov rent richting de bal. Genkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pajestka probeert naar een medespeler te passen. Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel passt de bal met de wreef. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 74%, BUŚKA TEAM 26%.
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:7

48e minuut.
Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahşer geeft een lange en hoge pass. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap. Tejchert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:8

51e minuut.
Pajestka met de inworp. Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel passt de bal in één keer door. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov draait met de bal, schiet en ... Tejchert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:9

53e minuut.
Girón probeert naar een medespeler te passen. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson geeft een lange en hoge pass. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk schiet op doel. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık speelt de bal door. Daar is Majcherczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:10

59e minuut.
Niźnik rent richting de bal. Niźnik passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Damazio de bal onder controle te krijgen. Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajestka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Tejchert trapt de bal weg van het doel. Pajestka is nu in balbezit. Pajestka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Genkov kopt de bal weg. Majcherczyk probeert de bal met de borst te controleren. Walczyk rent richting de bal. Majcherczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

64e minuut.
Kocabıyık met een snelle inworp. Carrasquel rent richting de bal. Carrasquel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majcherczyk de bal. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ... Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Genkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Majcherczyk heeft problemen om de bal te vangen. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk onderschept slim de pass. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap. Tejchert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:11

75e minuut.
Niźnik geeft een lange en hoge pass. Pajestka met een sublieme pass. Pater probeert naar een medespeler te passen. Genkov is nu in balbezit. Genkov schiet op doel. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajestka draait met de bal, schiet en ... Tejchert bokst de bal weg.

77e minuut.
Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson geeft een lange en hoge pass. Majcherczyk kopt de bal weg. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Walczyk kan de bal niet met de borst controleren. Girón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık geeft een hoge lob. Genkov krijgt zijn hoofd ertegen. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kocabıyık met een snelle inworp. Carrasquel geeft de bal voor. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap. Tejchert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:12

89e minuut.
Reszke speelt de bal door. Kocabıyık kopt de bal weg. Carrasquel probeert naar een medespeler te passen. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 71%, BUŚKA TEAM 29%.
MKS Żychlin - BUŚKA TEAM 0:12