Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRINKTIM Akademia Lucka
ORŁY Tactiek Na baraż
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 67.4
solid Schieten formidable
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Prignano passt de bal in één keer door. Aquino rent richting de bal. Chilwell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chilwell krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Krawiec geeft een lange en hoge pass. Khchoyan probeert de bal aan de voet te houden. Lorian is nu in balbezit. Lorian geeft een lange en hoge pass. Gąsiewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell geeft een hoge lob. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Akademia Lucka 0:1

11e minuut.
Adam passt de bal in één keer door. Khchoyan rent richting de bal. Inworp. Khchoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jańczyk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prignano is nu in balbezit. Gołąb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mruczek krijgt zijn hoofd ertegen. Gołąb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Chilwell is nu in balbezit. Chilwell geeft een lange en hoge pass. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal in één keer door. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French geeft een lange en hoge pass. Miłkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Lorian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magiun rent richting de bal. Magiun geeft de bal voor. Miłkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Magiun passt de bal zonder na te denken. Lorian probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Brajnovits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Akademia Lucka 0:2

30e minuut.
Lorian met een snelle inworp. Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal met de wreef. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
French heeft problemen om de bal te vangen. French passt de bal in één keer door. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... Kabachnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. French neemt de hoekschop. Miłkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Stalmach met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Magiun met een sublieme pass. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... Brajnovits bokst de bal weg.

44e minuut.
Magiun rent richting de bal. Miłkowski is nu in balbezit. Magiun is nu in balbezit. Magiun schiet op doel. Brajnovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Akademia Lucka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRINKTIM 66%, Akademia Lucka 34%.
DRINKTIM - Akademia Lucka 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. French met de inworp. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun geeft een hoge lob. Miłkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Krawiec is nu in balbezit. Magiun onderschept slim de pass. Magiun passt de bal zonder na te denken. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Magiun met een sublieme pass. Lorian is nu in balbezit. Lorian geeft de bal voor. Miłkowski springt en kopt de bal. Brajnovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Akademia Lucka 0:4

74e minuut.
Jańczyk speelt de bal door. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Prignano rent richting de bal. Prignano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - Akademia Lucka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRINKTIM 57%, Akademia Lucka 43%.
DRINKTIM - Akademia Lucka 1:4