Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heyki F.C. OKS Zatorze Olsztyn
prog1.0 Tactiek Atak!
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 56
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Inworp. Mladenov met de inworp. Garcés met een sublieme pass. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Galanomatis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mladenov de bal. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Goga springt en kopt de bal. Zinsou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

9e minuut.
Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa geeft een hoge lob. Goga rent richting de bal. Goga probeert de bal met de borst te controleren. Goga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Matuszak de bal. Matuszak onderschept slim de pass. Galanomatis met een sublieme pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel. Zinsou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wetzel geeft een hoge lob. Bacha kopt de bal weg. Ağabalayev speelt de bal door. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Zinsou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Latuperisa heeft problemen om de bal te vangen. Latuperisa probeert naar een medespeler te passen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

35e minuut.
Rossi speelt de bal door. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ... Zinsou bokst de bal weg.

41e minuut.
Dulović rent richting de bal. Dulović passt de bal zonder na te denken. Mladenov rent richting de bal. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Goga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 74%, OKS Zatorze Olsztyn 26%.
Heyki F.C. - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

46e minuut.
Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Garcés geeft een lange en hoge pass. Mladenov is nu in balbezit. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Zinsou bokst de bal weg.

59e minuut.
Ağabalayev geeft de bal voor. Valdéz kopt de bal weg. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Goga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa geeft een lange en hoge pass. Daar is Capetinschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kirsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsaar speelt de bal door. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa geeft de bal voor. Goga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Matuszak met een snelle inworp. Galabov probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Latuperisa passt de bal met de wreef. Goga rent richting de bal. Goga met een sublieme pass. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magureguy komt het veld opgelopen. Pastoriza komt het veld opgelopen. Kirsaar met de inworp. Latuperisa geeft de bal voor. Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pastoriza speelt de bal door. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz passt de bal in één keer door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 74%, OKS Zatorze Olsztyn 26%.
Heyki F.C. - OKS Zatorze Olsztyn 0:3