Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: XuMaHa
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2325
xumaha Đạp Cho Phát
ATT Tactiek #6789
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 29.7
solid Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Pigłowski heeft problemen om de bal te vangen. Baszko verovert de bal door een tackle van achteren. Mika begaat een overtreding. Mika krijgt een gele kaart.

10e minuut.
del Corral geeft een lange en hoge pass. Kuleshevich rent richting de bal. Kuleshevich geeft de bal voor. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Andreiescu kopt de bal weg. Girolami rent richting de bal. Carles begaat een overtreding. Carles krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Girolami geeft een lange en hoge pass. Daar is del Corral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszko rent richting de bal. Baszko draait met de bal, schiet en ... Thế Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda geeft een lange en hoge pass. Carles kopt de bal weg. Pigłowski kan de bal niet met de borst controleren. Pigłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mistrz rent richting de bal. Mistrz geeft de bal voor. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - Đạp Cho Phát 1:0

27e minuut.
Mika geeft de bal voor. Pigłowski heeft problemen om de bal te vangen. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carles is nu in balbezit. Carles geeft een lange en hoge pass. Tascău probeert de bal aan de voet te houden. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Gilyán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 53%, Đạp Cho Phát 47%.
xumaha - Đạp Cho Phát 1:0

48e minuut.
Kuleshevich onderschept slim de pass. Kuleshevich passt de bal met de wreef. Carles is nu in balbezit. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu speelt de bal door. Klungelig pakt Girolami de bal. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Gilyán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Carles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mika is nu in balbezit. Mika met een sublieme pass. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Gilyán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mika verovert de bal door een tackle van achteren. Mika geeft de bal voor. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - Đạp Cho Phát 2:0

77e minuut.
Hiên passt de bal zonder na te denken. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden probeert naar een medespeler te passen. Feula heeft problemen om de bal te vangen. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Baszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Tascău de bal. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mika passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garjelea de bal. Cherek is nu in balbezit. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Gilyán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal in één keer door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. Gilyán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - Đạp Cho Phát 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 33%, Đạp Cho Phát 67%.
xumaha - Đạp Cho Phát 3:0